Introductie compleet versierde kerstboom in 1 minuut


Amsterdam, 20091208 -- Deze kerst wordt het neerzetten en versieren van een mooie kerstboom wel heel makkelijk gemaakt. Het is vanaf nu mogelijk om de kerstboom in nog minder dan een minuut tijd compleet versierd te hebben inclusief kerstballen, decoratie en lampjes. Kerstbomen.nl introduceert namelijk de One-Minute-Tree. Deze kunstkerstboom hoeft alleen nog maar uit een platte verpakking worden gehaald en is klaar om te stralen.

Met verschillende hoogtes en kleurencombinaties tovert deze kerstboom iedere ruimte om in een feestelijke kerstsfeer. Na de feestdagen geen gedoe met lampjes die in de knoop zitten of kerstballen die moeten worden opgeborgen. Deze kerstboom kan weer terug in de platte doos om ook volgend jaar weer de show te stelen. Zie hier een filmpje waarin de feestboom wordt opgezet. www.youtube.com/watch?v=OxPmfVhOaFU

Over Kerstbomen.nl
Sinds 2001 kan iedereen online kerstbomen, kerstballen, kerstverlichting en andere leuke kerstartikelen uitzoeken, kopen en laten bezorgen via www.kerstbomen.nl.