GIBO Groep kiest voor digitaal dossier met Hyarchis.Net


EINDHOVEN, 20091208 -- GIBO Groep accountants en adviseurs stapt over op Hyarchis.Net, het Enterprise Content Management systeem voor digitale dossiervorming van VDD IQware. Met Hyarchis.Net maakt GIBO Groep de digitale dossiervorming eenvoudiger en wordt de papierstroom gereduceerd. De GIBO Groep telt meer dan zestig vestigingen, die samen circa 30.000 ondernemingen bedienen. De implementatie van Hyarchis.Net is in lijn met de notitie `dossiervorming en archivering', waaraan een digitaal dossier moet voldoen.

Het aanleggen, verwerken en bijhouden van de dossiers is een omvangrijk administratief proces, dat door digitalisering aanzienlijk efficiënter en gestroomlijnder wordt. Alle documenten, faxen en e-mails van de afgelopen drie jaar worden in digitale vorm op één centrale plek opgeslagen in Hyarchis.Net. De dossiers zijn uniform en voor iedere geautoriseerde medewerker tijd- en plaatsonafhankelijk te raadplegen. Bovendien realiseert GIBO Groep hiermee een aanzienlijke ruimte- en kostenbesparing.

"De stap vooruit maakt het voor ons eenvoudiger om dossiers op te stellen, te bewerken en beheren", aldus Frank Pisters, directeur algemene zaken bij GIBO Groep. "Het is na de invoering van onder meer GIBOnet Online Boekhouden en Online Salaris een volgende stap in de invoering van het `nieuwe samenwerken' met onze klanten. Bovendien maken we onze workflow efficiënter en nog beter beheersbaar. Na een uitgebreide voorselectie hebben we voor VDD IQware gekozen, omdat Hyarchis.Net zich ruimschoots bewezen heeft in de financiële dienstverlening. VDD IQware is een Nederlandse partij en we werken bij de implementatie en het onderhoud samen via korte, directe lijnen."

GIBO Groep Emmeloord is de eerste vestiging die Hyarchis.Net heeft geïmplementeerd. Na deze testfase wordt Hyarchis.Net nu uitgerold bij alle overige vestigingen.

Over GIBO Groep accountants en adviseurs
De GIBO Groep is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie met ruim zestig vestigingen. De GIBO Groep ondersteunt particulieren en ondernemers in het MKB en de agrarische sector met accountancydiensten en advies op het gebied van bedrijfskunde, belastingen, juridische zaken en personeel en organisatie. In 2009 is GIBO Groep uitgeroepen tot beste accountant en belastingadviseur van Nederland door het toonaangevende zakenmagazine Incompany 100.
GIBO Groep houdt ondernemers op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen met een maandelijkse digitale nieuwsbrief en vier keer per jaar het GIBO Journaal. Geïnteresseerden kunnen deze kosteloos aanvragen via de website www.gibogroep.nl.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Business Process Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Ingezonden persbericht