Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 07-12-2009

OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 8 DECEMBER

In de uitzending van AVRO Opsporing Verzocht van dinsdag 8 december om 21.50 uur op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Almere: Overval woning

Donderdagavond 12 november wordt een 82-jarige vrouw door twee jongens in haar flatwoning in de muziekwijk van Almere overvallen. Wanneer de vrouw begint te gillen vluchten de daders.

Veldhoven: Gewapende overval

Vrijdagochtend 6 november wordt de eigenaar van een schoonmaakbedrijf aan de Provincialeweg in Veldhoven door twee mannen overvallen en mishandeld.

Pijnacker: Overval koerier
Donderdagavond 5 november, de avond vóór de release van die nieuwe hypermoderne mobiele telefoon de Smartphones HTC HD2, zou een koerier 84 bestelde Smartphones naar Schiphol brengen. De koerier en zijn lading kwamen echter nooit op Schiphol aan.

Rotterdam: Gewelddadige beroving juwelier

Maandag 16 november wordt een juwelier in de Zwart Janstraat in Rotterdam overvallen. Eén van de daders trekt bij deze overval een vuurwapen en schiet gericht op de juwelier die daarbij ernstig gewond raakt.

AVRO Televisie, Opsporing verzocht, dinsdag 8 december om 21.50 uur op Nederland 1.



Algemene omroepvereniging AVRO