Ingezonden persbericht


www.uitvaartgeschenk.nl live met Magento webshop

Vivendo realiseert nieuwe webshop voor Uitvaartgeschenk

Hilversum, 8 december 2009 - Vivendo heeft in nauwe samenwerking met initiatiefneemsters Tilly en Chantal de Meere de nieuwe webshop voor www.uitvaartgeschenk.nl gerealiseerd. Uitvaartgeschenk.nl biedt de mogelijkheid om een tastbare herinnering aan een overledene mee te geven aan de bezoekers van de uitvaartplechtigheid. In Nederland is het nog ongebruikelijk om een geschenk te krijgen na een uitvaart, in China komt het wel voor dat bezoekers van een uitvaart een envelopje met geluksmuntjes meekrijgen. Samen met haar moeder begon Chantal na een lange voorbereiding de webwinkel www.uitvaartgeschenk.nl waarin nu zo'n vierhonderd geschenken te koop zijn. Alle artikelen, inclusief de gepersonaliseerde geschenken, zijn binnen 3 werkdagen te leveren.

Flexibel groeien naar een Multishop omgeving:
'Wij hebben gekozen voor Vivendo als partner omdat hun Vigento starterspakket voor ons een aantrekkelijk aanbod was waar wij een goede Magento webshop mee konden krijgen tegen een lage instapprijs. We hebben veel tijd geïnvesteerd samen met Vivendo om het Magento platform goed te kunnen benutten en zijn blij met de uitgebreide begeleiding en het partnership met Vivendo', zegt Chantal de Meere. 'Uitvaartgeschenk.nl vinden wij een leuk initiatief en een goed voorbeeld van hoe we met Vigento een betaalbare start kunnen realiseren voor een nieuw initiatief. Inmiddels is er een tweede shop gerealiseerd op het Magento platform van Uitvaartgeschenk.nl in samenwerking met Monuta: www.uitvaartwinkel.nl. Door de multishop architectuur en aanpak van Vivendo kan Uitvaartgeschenk.nl stap voor stap doorgroeien naar een hoog eCommerce ambitie niveau', zegt Van Straten, directeur Vivendo.

----- einde persbericht ------

Over Vivendo:
Vivendo realiseert professionele webwinkels op basis van het Magento platform. Onze consultants en ontwikkelaars hebben hun sporen ruim verdiend in eCommerce. Wij denken vanuit uw business case en realiseren complete eCommerce projecten. De ondersteuning die wij bieden omvat online strategie, projectmanagement, design, installatie/configuratie, maatwerk s/w ontwikkeling, training, hosting en 24/7 support. Onze focus is een effectieve user experience, het integreren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van maatwerk oplossingen binnen de bestaande Magento software. Als Magento Enterprise Partner implementeert Vivendo webshops op basis van Magento: het meest succesvolle eCommerce platform ter wereld. Wij leveren zowel de Community als de Enterprise editie. De combinatie van Vivendo en Magento heeft tot vele succesvolle projecten geleid, voor zowel B2C als B2B toepassingen.




Ingezonden persbericht