Ingezonden persbericht


Persbericht

euroscript partner totaaloplossingen Inventive Designers:

euroscript introduceert "eCom - euroscript Communication Management"

Bertrange/Antwerpen, 8 december 2009 - euroscript International, marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management), en Inventive Designers, wereldwijd leverancier van bekroonde en innovatieve documentoplossingen, hebben een partnerovereenkomst voor totaaloplossingen (Gold) gesloten. Hierdoor kan euroscript, met al haar vaardigheden en ervaring in de industrie, klanten wereldwijd algemene oplossingen aanbieden op het gebied van communicatiebeheer.

Vooral sectoren met strenge voorschriften en de behoefte hun partner- en klantenrelaties te verbeteren, zullen baat hebben bij "eCom - euroscript Communication Management". Dankzij deze oplossing kunnen nauwkeurige documenten die voldoen aan de juridische regels op basis van pasklare en algemeen goedgekeurde sjablonen en tekstmodules snel en efficiënt worden opgesteld en geproduceerd. In het kader van de partnerovereenkomst zal euroscript Scriptura promoten en doorverkopen. Dit paradepaardje van Inventive Designers maakt het gemakkelijker de volledige documentenstroom te ontwerpen en te controleren, van samenstelling en personalisatie tot productie en levering.

"Scriptura vormt een essentieel onderdeel van ons "eCom"-oplossingenpakket", verklaarde Mark Evenepoel, Chief Executive Officer bij euroscript International S.A. "Vooral op het gebied van communicatiebeheer hebben we gemerkt dat er bij bedrijven vraag is naar innovatieve, gebruikersvriendelijke en veilige oplossingen. De producten van Inventive Designers voldoen aan deze vereisten en passen perfect in ons oplossingenaanbod."

Over Inventive Designers
Inventive Designers bouwt softwareoplossingen onder de naam Scriptura om de opstelling van documenten, communicatie en publicatie te automatiseren. Deze oplossing laat bedrijven op een gepersonaliseerde manier met hun klanten communiceren via verschillende kanalen zoals internet, drukwerk, e-mail, fax, enz. Onlangs is er een nieuw innovatief product gelanceerd, IntelliStamp, een hybride digitale handtekening die de authenticiteit van documenten, ook in uitgeprinte versie, garandeert. Alle oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden en zijn door hun platformonafhankelijkheid inzetbaar in elke IT-omgeving. Inventive Designers is in 1994 opgericht en heeft zijn hoofdzetel in Antwerpen (België). Het is actief in meer dan 30 landen en 34 staten van de VS en mag de volgende bedrijven onder zijn klanten rekenen: United Nations (US), Bank of America (US), SunCorp (AUS), Siemens (DE), Dexia Bank (BE), Axa (BE), RVP (BE), Total (FR), Securitas (BE), enz. Het bedrijf is een actief lid van AIIM, het AFP Consortium en het World Wide Web Consortium (W3C), de internationale organisatie die open IT-standaarden ontwikkelt en bepaalt. Inventive Designers won al verschillende nationale en internationale onderscheidingen. Voor meer informatie surf naar www.inventivedesigners.com.

euroscript
euroscript International is marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management). De euroscript-bedrijven bieden hun klanten totaaloplossingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van contentmanagementsystemen in alle soorten en maten. Dankzij de deskundigheid van de medewerkers in de groep op de gebieden van consultancy, systeemintegratie, taaldiensten en content- en documentbeheer, is euroscript in staat bedrijven over de hele wereld te ondersteunen hun content efficiënter te beheren. Met vestigingen in meer dan 14 landen, verspreid over 4 continenten, bedient euroscript klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de overheidssector, ruimtevaart, defensie en vervoer, industrie, financiële dienstverlening en de sector energie en milieu.dienstverlening en nutssector. Surf voor meer informatie naar www.euroscript.com.