Gemeente Capelle a/d IJssel

Wop vergaderingen

Het Wop Schollevaar vergadert op woensdag 9 december. Het Wop Capelle-West vergadert op donderdag 10 december.

VERGADERING WOP SCHOLLEVAAR

Op woensdag 9 december 2009 vergadert het Wijkoverlegplatform Schollevaar. De vergadering wordt gehouden in wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneelserf 20

Op de agenda staat o.a.. voortgang De Bittere Pil, gezocht nieuwe bestuursleden, voortgang Activiteiten buurtgroepen, hondenpoepbeleid gemeente Capelle aan den IJssel, herinrichting stationsplein, projectgroep Armoede, aanvragen wijkleefbaarheids budget 2010. Ook lopende zaken komen aan de orde.

Deze laatste Wop vergadering van 2009 wordt afgesloten met een borrel.

Spreekuren:
Wijkwethouder Aart-Jan Moerkerke, houdt voor aanvang van de bijeenkomst spreekuur voor bewoners van Schollevaar. Wilt u daarvan gebruik maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer (010) 2848232. De opzichter van onderhoud buitenruimte, de heer Jaap Rietveld en de buurtagenten zijn vanaf 19.30 uur aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden. De spreekuren worden gehouden in de basisschool De Contrabas.

In 2010 vergadert het WOP Schollevaar op:
Woensdag 13 januari (extra overleg over leefbaarheidsbudget) Woensdag 17 maart.
Maandag 21 juni
Dinsdag 14 september
Donderdag 16 december

WOP CAPELLE-WEST

Op donderdag 10 december 2009 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West. De vergadering wordt gehouden in het buurthuis Capelle-West, Willem Barentzstraat 3.

Op de agenda staat o.a. presentatie over het buurtpreventie project omgeving Cruijff Court, presentatie DVD `Niet bang maar voorbereid', ontwikkelingen woningbouw Evertsenstraat, ontwikkelingen Albatrosterrein, verkeerszaken in Capelle West en begroting en jaarplan 2010.
Ook komen lopende zaken in de wijk aan de orde.

Deze laatste Wop vergadering van 2009 wordt afgesloten met een hapje en drankje:

Spreekuren:
Wijkwethouder Cees van de Heuvel, houdt voor aanvang van de bijeenkomst spreekuur voor bewoners van Capelle-West. Wilt u daar gebruik van maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer (010) 2848232.
De opzichter van onderhoud buitenruimte, de heer Ben Prijt, de afdeling beheer en buitenruimte, de heer José Middelkoop en mevrouw Nancy Rahman en de buurtagent, de heer Dirk den Ouden zijn vanaf 19.15 uur aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden.
De spreekuren worden gehouden in buurthuis Capelle-West.

In 2010 vergadert het Wop Capelle-West op:
Maandag 8 maart
Maandag 7 juni
Maandag 27 september
Maandag 8 november