Gemeente Best

Oprit 7 Best richting Eindhoven (A2) woensdagnacht afgesloten

07-12-2009

Rijkswaterstaat voert in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek. Hiervoor moet oprit 7 Best worden afgesloten voor al het verkeer richting Eindhoven. Rijkswaterstaat verwacht nauwelijks verkeershinder.

Oprit 7 Best afgesloten
In verband met asfalteringswerkzaamheden moet oprit 7 Best naar de A2 richting Eindhoven afgesloten voor al het verkeer van:
* woensdag 9 december 20:00 uur tot donderdag 10 december 06:00 uur

Omleidingsroute
Lokaal verkeer uit Best richting Eindhoven wordt als volgt omgeleid:
* via de Ringweg en oprit 7 Best naar de A58 richting Tilburg
* afrit 8 Oirschot nemen

* onderaan de afrit keren

* oprit 8 Oirschot naar A2 richting Eindhoven

Weersgevoelig
Onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek en de belijning zijn weergevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland voor de nacht erop:
* donderdag 10 december 20:00 uur tot vrijdag 11 december 06:00 uur

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het contract `Variabel Onderhoud 2009-2010' dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemer Rasenberg. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Het doel is een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?
De omleidingsroute voor deze onderhoudswerkzaamheden worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Heeft u vragen? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.
---