Gemeente Anna Paulowna

Sportinstuif in brede school Breezand en gymzaal Wieringerwaard
In de gymzaal van de brede school in Breezand wordt op woensdag 9 december een sport- en spelparadijs gebouwd. Sportservice Schagen organiseert dan een sportinstuif. Kinderen die op de basisschool in groep 1 tot en met 8 zitten kunnen hier gratis aan meedoen. Er is keuze uit veel verschillende activiteiten bijvoorbeeld klimmen/klauteren, unihockey, voetbal, schommelen en trampoline springen.

In de prachtige nieuwe gymzaal boven de brede school kan goed een sportinstuif worden gehouden. Deze zaal biedt ontzettend veel mogelijkheden en Sportservice Schagen gaat daar ook gebruik van maken. Daardoor zijn er dingen te doen die in oude gymzalen niet kunnen.

Wieringerwaard

Op woensdag 9 december is in Breezand een sportinstuif maar op woensdag 6 januari kan er in de gymzaal van Wieringerwaard gesport en gespeeld worden.

Gratis deelname

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00-15.30 uur zijn zij aanwezig op de betreffende locatie. Kinderen die mee willen doen kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Deelname is gratis, maar zaalschoenen zijn verplicht.

Â

Contact
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel. (0224) 21 47 74. Kijk ook eens op de website van Sportservice Schagen.