Laatste woningen La Ligne opgeleverd

09/12/2009 09:45

Stichting Vestia Groep

Normaal gesproken vier je als corporatie de oplevering van de eerste woningen.... Vestia Den Haag Zuid-West viert juist de oplevering van één van de laatste woningen met bloemen en duurzame cadeaus voor de nieuwe bewoners!

In het nieuwbouwproject La Ligne, in de Zuidlarenstraat in Den Haag Zuidwest, worden voor de feestdagen de laatste woningen opgeleverd.

Eindelijk de sleutel

In de Zuidlarenstraat in Den Haag bouwde Vestia Den Haag Zuid-West 66 eengezinswoningen, het project La Ligne. Al deze woningen worden aangesloten op geothermie of aardwarmte, een duurzame woningverwarmer. Nog voor de feestdagen worden de laatste woningen van dit project opgeleverd. Vandaag was het de beurt aan familie Crown - de Jong. Graag hadden zij nog voor de Kerst in hun nieuwe huis gewoond, maar dat lukt niet. Toch zijn zij ontzettend blij met hun nieuwe huis.

"Mijn man zit in een rolstoel en we kregen van de gemeente te horen dat we op zoek moesten gaan naar een invalidewoning, want onze huidige woning wilden ze niet aanpassen", vertelt mevrouw Crown - de Jong. "Maar, dan kom je vaak terecht in een flat en dat wilden we niet. Gelukkig kwamen we dit project tegen. We hebben gekozen voor een uitbouw en voor 2 en een half laags. Lekker veel ruimte. De keuken laten we aanpassen en wanneer het nodig mocht zijn, plaatsen we een traplift. Alles is hier mogelijk!", aldus een tevreden familie.

Hoewel de familie het huis niet heeft uitgekozen omdat het verwarmd wordt via aardwarmte, vinden ze het wel een mooie bijkomstigheid. "Geen radiotoren, dus meer ruimte en je doet wat goeds voor het milieu!", zegt meneer Crown - de Jong gevat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project, kijk dan eens op www.zuidlarenstraat.nl.

Wilt u meer informatie over het aardwarmteproject, kijk dan eens op www.aardwarmtedenhaag.nl.





http://www.zuidlarenstraat.nl