Gemeente Geertruidenberg


Sportkampioenen gehuldigd

In de raadzaal van het gemeentehuis in Raamsdonksveer werden maandag 7 december alle sportkampioenen uit de gemeente Geertruidenberg gehuldigd. Wethouder Antoon van den Enden en Yvonne Hekker feliciteerden alle kampioenen persoonlijk met hun bijzondere prestaties.

Ook het afgelopen jaar blonken weer tientallen sporters uit, zowel individueel als in ploegverband, in verscheidene sportdisciplines: badminton, tennis, zwemmen, hockey, voetbal, judo, karate, kruisboogschieten, bridge, handbal en tafeltennis. Speciale aandacht was er voor Robin le Feu. Deze jeugdige zwemmer behaalde een aantal keren de eerste plaats bij diverse zwemkampioenschappen in de regio en ver erbuiten. Naast de huldiging werd dit jaar de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Karatevereniging Musashi. De volgende vrijwilligers ontvingen een oorkonde van erkenning en werden extra in het zonnetje gezet door het gemeentebestuur:

Ad Wevers, Gert van Eersel, Marcel van Boxtel, Marja Oesterholt, Niek van Dongen, Piet Embrechts, Piet van Schijndel, Sieb Mulder, Sjaak Pruijssers en Xaverio Gesser.