Gemeente Geertruidenberg


Ondernemersbijeenkomst

De economische crisis raakt de regio West-Brabant waaronder de gemeente Geertruidenberg valt hard. Je hoort en leest daarbij vooral dat grote bedrijven klappen krijgen, maar minder vaak over de moeilijkheden waar het MKB tegenaan loopt. Dit terwijl in deze sector misschien nog wel meer werkgelegenheid in gevaar is dan bij eerder genoemde grote bedrijven.

De gemeente Geertruidenberg is zich daarvan bewust en heeft daarom in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, Rewin, Syntens, BZW en MKB NL een ondernemersbijeenkomst georganiseerd om alle mogelijkheden ter ondersteuning aan het MKB te presenteren.

Op dinsdagavond 8 december heeft de ondernemersbijeenkomst voor bedrijven plaatsgevonden. De 90 aanwezige ondernemers hebben informatie gekregen over financiële regelingen die zich specifiek richten op het MKB. Daarnaast heeft wethouder Laurijssen het uitvoeringsplan 2010 behorend bij de beleidsnotitie economische zaken gepresenteerd.

Dit plan beschrijft welke acties er in het jaar 2010 worden uitgevoerd. Opmerkingen op het uitvoeringsplan kunt u tot 7 januari schriftelijk kenbaar maken aan Nicole de Kort,
n.dekort@geertruidenberg.nl.