Gemeente Bernheze


start

Uitgifte kavels bedrijventerrein Retsel-Noord van start

Op het bedrijventerrein Retsel-Noord in Heeswijk-Dinther worden 11 bedrijfskavels te koop aangeboden.

De kavelgrootte varieert van circa 1.025 m2 tot circa 2.730 m2. De grondprijs bedraagt EUR 140,- per m2 voor alle kavels, behoudens het kleinste hoekperceel van 1.025 m2. Dit kost EUR 150,- per m2. De grondprijzen zijn exclusief btw.

Het bedrijventerrein biedt ruimte voor bedrijven in milieucategorie 2 en 3, voorzover genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten in het bestemmingsplan. Detailhandel in auto's, boten en caravans en tenten is toegestaan op een deel van het terrein. Andere zelfstandige detailhandel, bedrijfswoningen, zelfstandige showrooms en zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich inschrijven door het invullen van een vragenlijst. Een informatiemap met deze vragenlijst is vanaf maandag 14 december 2009 te verkrijgen in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. U kunt de informatie ook onderaan deze pagina vinden. Inschrijfformulieren dienen uiterlijk donderdag 21 januari 2010 volledig ingevuld bij de gemeente binnen te zijn.

Procedure en toewijzing
De gemeente maakt op basis van de binnengekomen vragenlijsten een prioritering van de aanvragen. Hierbij wordt gekeken naar een aantal algemene uitgangspunten, die voornamelijk betrekking hebben op de eisen uit het bestemmingsplan en een aantal aanvullende criteria, zoals het aantal en de herkomst van de medewerkers en de situatie op de huidige locatie. Meer informatie over de wijze van prioritering vindt u in de informatiemap of onderaan deze pagina. Op basis van de prioritering gaat de gemeente met de ondernemers in gesprek. Na de gesprekken besluit de gemeente de ondernemer al dan niet een kavel aan te bieden.

Informatie
Meer informatie over de procedure en toewijzing is verkrijgbaar bij het domein Bouwen en Wonen van de gemeente Bernheze, telefoon (0412) 45 88 88 of via bouwenenwonen@bernheze.org.
De openingstijden van het gemeentehuis vindt u onder Contact.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35