Ruim 200.000 MyPoi gebruikers kunnen nu ook zelf POI's maken

09/12/2009 12:31

MyPoi World B.V.

Het Oldenzaalse bedrijf MyPoi World, dat zich specialiseert in software en content voor navigatiesystemen, heeft een unieke feature aan het populaire softwareprogramma MyPoi Manager toegevoegd. Het programma, dat inmiddels door ruim 200.000 mensen wordt gebruikt, biedt de gebruikers nu ook de mogelijkheid om zelf Points Of Interest (POI's) te maken.

MyPoi Manager is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com en heeft een ingebouwde Google(TM)Maps functie waarmee de gebruiker eenvoudig een locatie op de kaart bepalen en als POI kan opslaan in een bestaande of nieuwe POI map. Ook is het mogelijk om de POI's te maken door het ingeven van adressen, waarna de gps-coördinaten automatisch berekend worden.

"Door vele verzoeken van huidige MyPoi Manager gebruikers, hebben we besloten een functionaliteit aan het programma toe te voegen, die het mogelijk maakt om op zeer eenvoudige wijze zelf POI's te maken." aldus Jacques Neuvel, medeoprichter van MyPoi World. "Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en interesses. Sommige mensen willen bijvoorbeeld vislocaties op het navigatiesysteem hebben terwijl anderen de adressen van hun familie op het navigatiesysteem willen plaatsen. Met de "POI maken" functie in de MyPoi Manager kan iedereen eenvoudig zijn of haar eigen POI's en POI categorieën toevoegen en op het navigatiesysteem laden".

MyPoi Manager is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com.

Einde persbericht.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.mypoiworld.com


Noot voor de redactie:

MyPoi World is een jong bedrijf, actief in de markt van navigatiesystemen en software. MyPoi World heeft tot doel hoogwaardige content en applicaties te leveren aan gebruikers van navigatiesystemen. MyPoi World heeft een softwareprogramma ontwikkeld die de complexiteit van het laden van dergelijke informatie op navigatiesystemen terugbrengt tot een druk op de knop. Sinds oktober 2007 heeft het bedrijf ruim 100 verschillende producten op de markt gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (