Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Tweede voorronde 'Miss Feijenoord/IJsselmonde 2010'

Wie heeft het in zich om deelgemeente Feijenoord en IJsselmonde te vertegenwoordigen en een voorbeeld te zijn voor alle jongeren in beide deelgemeenten?

De zoektocht naar Miss Feijenoord/ IJsselmonde 2010 gaat verder. Vrijdag 4 december is de tweede voorronde gehouden. Dit keer hebben er zeven dames deelgenomen in de strijd voor de bijzondere titel.

Een speciale avond, want niet drie maar vier meiden hebben de jury overtuigd dat ze hebben 'what it takes' om Miss Feijenoord/IJsselmonde te zijn en gaan door naar de finale.

De finale, die oorspronkelijk op 18 december 2009 gepland stond, is verschoven naar een nog onbekende datum. Er wordt binnenkort een derde voorronde gehouden, dus ben jij 'Miss Feijenoord/ IJsselmonde 2010', geef je dan snel op!

Dat kan op telefoonnummer (010) 423 16 16 of stuur een e-mail met je contactgegevens naar talentdistrictzuid@senr.rotterdam.nl.

Miss Feijenoord/IJsselmonde 2010 wordt mogelijk gemaakt door Sport en Recreatie Rotterdam, Your World, deelgemeente Feijenoord, LCC 't Klooster, Talent District Zuid en Albeda College.