Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Winkelketens zien toekomst in Winkelboulevard Zuid

Al geruime tijd wordt extra aandacht besteed aan Winkelboulevard Zuid. De buitenruimte wordt opgeknapt, parkeerproblemen worden aangepakt en er vindt binnenkort groot onderhoud plaats aan de bestrating. Doordat de aantrekkelijkheid van de boulevard toeneemt vestigen steeds meer grote winkelketens zich in de winkelstraat. Afgelopen vrijdag opende Aktiesport haar deuren op de Beijerlandselaan.

Dat Winkelboulevard Zuid steeds aantrekkelijker wordt kan Peter Heijnen, hoofd retail van Aktiesport, beamen: "We hebben 150 winkels in het hele land. Inmiddels weten we precies waar we ons moeten vestigen. In Winkelboulevard Zuid zien we toekomst."

Er staat de komende tijd nog veel meer te gebeuren in de winkelstraat. Zo opent ook de Mediamarkt volgend jaar een filiaal. Daarnaast wordt gewerkt aan een ondergrondse parkeergarage om de parkeerdruk te verminderen en wordt op de boulevard het zogenaamde Stop&Shop parkeertarief ingevoerd, waarbij bezoekers voor een korte stop zeer goedkoop kunnen parkeren.

Soufiane Touzani vertoont zijn kunsten tijdens de opening van Aktiesport
(Foto: Deelgemeente Feijenoord)