Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Stop&Shop parkeertarief Winkelboulevard Zuid

Vanaf 1 januari 2010 wordt op de gehele Winkelboulevard Zuid het Stop&Shop parkeertarief ingevoerd. Dit houdt in dat bezoekers het eerste half uur hun auto voor slechts 0,10 kunnen parkeren. Na dit eerste half uur wordt het normale parkeertarief berekend.

Waar precies?
Het Stop&Shop parkeertarief wordt toegepast op de gehele Winkelboulevard Zuid (Groene Hilledijk en Beijerlandselaan). Bij het begin en einde van het gebied worden borden geplaatst. Op de parkeerautomaten wordt bovendien op een apart bord vermeld dat u zich in een Stop&Shop zone bevindt.

Waar niet?
Het Stop&Shop parkeertarief geldt niet voor de omliggende straten en zijstraten van Winkelboulevard Zuid. Daarnaast valt ook de middenberm van de Groene Hilledijk buiten het gebied.

Waar moet ik op letten?
Als u een parkeerticket koopt uit een parkeerautomaat in een Stop&Shop zone is deze alleen geldig in dat gebied. Parkeert u buiten de Stop&Shop zone dient u dus een parkeerautomaat te gebruiken die ook buiten de zone staat. U kunt een parkeerticket voor een Stop&Shop zone herkennen aan de rode strepen op het ticket.