Gemeente Bernheze


Wijziging openbaar vervoer bij Nistelrode

Op 13 december 2009 gaat de nieuwe dienstregeling in en veranderen de busroutes bij Nistelrode in verband met de invoering van Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in de regio Noordoost-Brabant.

Hoogwaardig Openbaar Vervoer
De gemeente Bernheze werkt samen met de provincie, tien gemeenten en andere partijen, zoals het Reizigersoverleg Brabant om het openbaar vervoer de komende jaren een impuls te geven. Dit project heet `Hoogwaardig Openbaar Vervoer Noordoost-Brabant' (HOV).

Snelle verbinding Oss - Uden- Veghel - Eindhoven Het plan is om in de toekomst een snelle, comfortabele openbaar vervoerverbinding te realiseren tussen Oss en Eindhoven en tussen Uden-Veghel en 's-Hertogenbosch. De verbindingen worden voorzien van enkele grote opstapplaatsen met extra voorzieningen.

Buslijn 152
Buslijn 152 rijdt vanaf 13 december 2009 niet meer door Nistelrode, maar wordt opgewaardeerd tot een snelle buslijn, die via de A50 rijdt. De frequentie wordt overdag verdubbeld en u kunt ook op zondag en `s avonds van deze buslijn gebruikmaken.

Buslijn 157
Buslijn 157 blijft gewoon door Nistelrode rijden. De frequentie wordt niet verhoogd. Dat betekent dat u één keer per uur kunt opstappen, zowel richting Oss als richting Eindhoven.

Alle inwoners van Nistelrode ontvangen bij De Bernhezer van deze week een informatiefolder. Deze folder kunt u onderaan deze pagina downloaden.
Voor meer informatie over de dienstregeling kunt u kijken op www.arriva.nl. Meer informatie over het HOV vindt u op www.hovnoordoostbrabant.nl.
Te downloaden:

* Folder wijzigingen HOV in Bernheze.pdf (2,26 MB)

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35