Gemeente Waterland

09 december 2009

Geef uw mening over het openbaar vervoer in Waterland

Heeft u wensen, ideeën en/of klachten? Laat het ons weten! Eind 2010 wordt het openbaar vervoer in de regio Waterland opnieuw aanbesteed. Momenteel verzorgt busonderneming Arriva in deze regio het openbaar vervoer (OV).

De opdrachtgever van het OV in deze regio is Stadsregio Amsterdam. Deze organisatie wil graag alle wensen, ideeën en/of klachten van inwoners en gebruikers van het OV in de gemeente Waterland inventariseren. Deze neemt de Stadsregio indien mogelijk mee in de nieuwe aanbesteding.

Dus: heeft u suggesties, wensen of ideeën over busroutes, frequenties, scholierenlijnen, Q-liners of andere zaken die met het OV te maken hebben? Laat het ons weten. Ook als u klachten heeft, stellen wij het op prijs als u deze onder onze aandacht brengt.

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de heer N. Zwaag, medewerker verkeer en vervoer van de gemeente Waterland: (0299) 658 632. U kunt ook een e-mail sturen naar
gemeente@remove-this.waterland.nl, t.a.v. de heer N. Zwaag en onder vermelding van "Aanbesteding openbaar vervoer in Waterland". U kunt dit doen tot uiterlijk 18 januari 2010.

---