Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 09-12-2009

Slachtoffer verkeersongeval in ziekenhuis overleden

TILBURG: Gisteravond is in een ziekenhuis in Tilburg een 71-jarige Tilburger overleden die op donderdag 19 november jl. betrokken was bij een verkeersongeval bij het Wilhelminapark.

Het slachtoffer reed die dag rond 10.30 uur op het fietspad langs het Wilhelminapark. Hij wilde kennelijk oversteken naar de Kuiperstraat. Hij reed de weg op en verleende kennelijk geen voorrang aan een automobilist, een 53-jarige man uit Bladel. De fietser kwam ten val. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar werden verschillende ribbreuken en een gescheurde mild geconstateerd. Hij werd opgenomen op de IC afdeling en is dinsdagavond 8 december jl. rond 22.45 uur overleden.

Brand in vuurwerkwinkel

TILBURG: Gisteravond heeft omstreeks 22.00 uur een brand gewoed in een vuurwerkwinkel aan de Bisschop Zwijsenstraat.

Boven de winkel zijn studentenwoningen. De brand woedde op de begane grond in de bijkeuken. De brandweer, die opschaalde naar middelbrand, had de brand snel onder de controle, rond 22.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zette twee tankautospuitwagens en een hoogwerker in. De vuurwerkbunkers werden niet door de brand beschadigd. Vanmorgen werd tijdens de nacontrole definitief duidelijk dat er asbest is vrijgekomen. In verband hiermee is de daarvoor geldende procedure gestart. Eerst zal het asbest geruimd worden. Daarna wordt het vuurwerk uit de kluis gehaald en elders gebracht. De technische recherche stelt een onderzoek in naar de brand. Drie studenten moesten de nacht elders doorbrengen.

Verlichtingscontrole in Tilburg Zuid en Goirle

TILBURG: Agenten van het team Leijdal hebben dinsdagavond in hun werkgebied, Tilburg Zuid en Goirle, een fietsverlichting controle gehouden. De actie leverde 21 bekeuringen op.

Vermiste man terecht na SMS-Alert oproep

TILBURG: Een vermiste 87-jarige Tilburger is na een SMS-Alert bericht op het Station CS aan de Spoorlaan door een Veolia chauffeur
teruggevonden.

De politie stuurde gisteravond een bericht uit via SMS-Alert nadat rond 18.00 uur ongeruste medewerkers van een instelling gebeld hadden. De man was 's middags in mogelijk verwarde toestand weggegaan en niet meer thuis gekomen. De buschauffeur reageerde heel attent. Hij zag de gezochte bejaarde lopen bij de bushaltes. De vermiste man wist niet meer met welke bus hij huiswaarts kon gaan. Agenten hebben de man bij de chauffeursruimte opgehaald en afgezet op zijn woonadres.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 09-12-2009 12:37 | © Regio Midden en West Brabant |