Deltion College


nieuws

09-12-09

Deltion verwelkomt 100e coach voor project Coach4more

Deltion heeft de 100e coach voor het project Coach4more mogen verwelkomen in de persoon van Renata Huyskamp. Bij dit project worden coaches van buitenaf gekoppeld aan studenten van Deltion, met als doel hen zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak extra te begeleiden.

Renata volgt al enige tijd de opleiding tot coach-counsellor. Over de aanmelding als coach zegt Renata: "Op deze manier kan ik wat ik leer daadwerkelijk inzetten. Ook vind ik het leuk om naast mijn baan in de commerciële sector als vrijwilliger iets te doen voor een individuele student die daar behoefte aan heeft".

Coach4More

Sinds september 2005 investeert het Deltion College in mentoring, onder de naam Coach4more. Binnen Coach4more worden coaches van buiten het Deltion College gekoppeld aan studenten. Doel is het versterken van de student, zodat zijn of haar kans op succes in de opleiding (en daarna) groter wordt. Soms gaat het om inhoudelijke steun bij de opleiding, maar vaker is de coach een sparringpartner voor de student die in de eigen omgeving weinig of geen steun heeft. De studenten doen op vrijwillige basis mee.

Aanmelden als Coach

Coach4more groeit snel, Deltion zoekt daarom naar nieuwe coaches. Voor meer informatie kunnen belangstellenden rechtstreeks contact opnemen met het Studenten SuccesCentrum van het Deltion College, 038 - 850 30 00.

---