Ingezonden persbericht

WINTERSE CLUB MED REIZEN POPULAIR
WINTERSPORT MÉT

Amsterdam, december 2009 - Het eerste pak sneeuw is gevallen en daarmee is het startsein gegeven voor een ongekende run op de wintersportvakanties van Club Med. Exclusief en toch inclusief, dat is waar het bij de luxe formule om draait. De vakanties zijn all-inclusive zoals all-inclusive bedoeld is: álles is inbegrepen en van topkwaliteit. Wie een wintersportreis naar één van de Clubdorpen aan de pistes boekt weet op dat moment al precies wat de vakantie gaat kosten. Wel zo handig én voordelig. Een Club Med wintersport is er één mét skiles, sauna en champagne en zónder zorgen. Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Club Med heeft toplocaties geselecteerd waar je zowel on- als off-piste volledig in de watten wordt gelegd.

In één keer
All-inclusive topkwaliteit van Club Med hoeft uiteindelijk helemaal niet duur te zijn, je bent namelijk in één keer klaar. Alle ruim twintig skibestemmingen bieden wintersportvakanties volgens de Club Med formule. Of je nu ski-, snowboard- of langlauflessen wilt volgen, de hele dag champagne gaat nippen op een zonneterras hoog in de bergen of na een dag op de piste zin hebt om de sauna in te duiken: het kan en het kost niets extra. Zorgeloos genieten is waar het om draait, je bent tenslotte op vakantie. En dan zit je goed bij Club Med, zo blijkt ook op de site van Europa's grootste hotelprijsvergelijker. Het wintersport Clubdorp in Peisey-Vallandry in de Franse Alpen heeft een prominente plaats verworven in de Top 10 van Trivago.nl.

Top van de top
Zin in een super-de-luxe wintersport? Eentje met privéterras, jacuzzi en een suite om van te watertanden? Ook dan heeft Club Med goed nieuws. Afgelopen weekend is in het Clubdorp in Val d'Isère de exclusieve Zone 5? geopend, een wereldprimeur in de sneeuw. De zone bestaat uit 25 zeer luxueuze suites, waarvan zes voor gezinnen, en biedt de top van de top. Ideaal voor een sportieve wintersportvakantie in combinatie met ultieme privacy, rust en ontspanning. Vanzelfsprekend zijn verwenarrangementen in de wellnesswereld van Cinq Mondes® en kinderopvang inbegrepen. Wintersport was nog nooit zo ontspannen, vakantie nog nooit zo inclusief.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren '80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het beursgenoteerde merk. Club Med omvat na bijna zes decennia groei meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (Gentil Organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. Alle Clubdorpen zijn voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve, culturele en kinderevenementen. www.clubmed.nl www.twitter.com/Club_Med_NL www.zoover.nl www.clubmed.nl/pers