Ingezonden persbericht

Introductie nieuw merk Bijzonder Lekker haakt in op groeiende consumententrend

Beesd, 9 december 2009 - Bijzonder Lekker is de merknaam van een exclusief assortiment lekkere producten voor bijzondere momenten. Het nieuwe merk Bijzonder Lekker geeft gestalte aan een groeiende trend onder consumenten. Die bestaat eruit speciale momenten en gelegenheden thuis extra glans te geven door voor de lekkerste producten en ingrediënten op het supermarktschap te kiezen. Het assortiment Bijzonder Lekker omvat een zorgvuldig samengestelde reeks producten en basisingrediënten waarmee consumenten altijd iets écht lekkers op tafel zetten. Hiertoe behoren onder andere truffels, handwerkpralines, panna cotta dessert en profiteroles. Het nieuwe merk Bijzonder Lekker is vanaf nu te koop bij supermarktketens Sanders, Poiesz, Boni, MCD en Hoogvliet.

Met het nieuwe premiummerk Bijzonder Lekker weten klanten zeker dat ze de lekkerste kwaliteit op tafel zetten voor die bijzondere momenten die er voor hen écht toe doen. Bij de ontwikkeling van Bijzonder Lekker is nauwgezet aandacht besteed aan elk detail dat de positionering van het nieuwe merk versterkt. De sleutelbegrippen zijn smaak en hoge kwaliteit. Alles werkt daaraan mee, van kleurgebruik zoals chic zwart, tot de belettering en het merklogo die de warmte en gezelligheid van de thuissfeer overbrengen.

Bijzonder Lekker biedt alles wat consumenten zich voor hun bijzondere momenten wensen: écht lekkere en luxe producten én een aantrekkelijke prijs.

Over Superunie
Superunie is een inkooporganisatie die in Nederland 15 onafhankelijke retailorganisaties (supermarktformules) vertegenwoordigt. De leden van Superunie beschikken gezamenlijk over circa 1800 winkels en vertegenwoordigen tezamen een marktaandeel van ruim 30%. Superunie is inmiddels al ruim 50 jaar succesvol.

De leden van Superunie bestaan uit: Boni-Markten (Nijkerk), Boon Beheer (Sliedrecht), CoopCodis Holding (Velp), Deen Supermarkten (Hoorn), Detailconsult Groep (Sassenheim), Detailresult Groep (Velsen-Noord), Hoogvliet Super (Alphen aan den Rijn), Jan Linders (Nieuw Bergen), Nettorama Distributie (Oosterhout), Poiesz Supermarkt (Sneek), Sanders Supermarkt (Enschede), Sligro Food Group Nederland (Veghel), Spar Holding (Zevenbergen), Sperwer Holding (De Bilt), Vomar Holding (Alkmaar).



Ingezonden persbericht