Getronics
Getronics Advanced Technology Partner voor Cisco Telepresence

Zoetermeer, 9 december 2009 - Getronics ontvangt de Advanced Technology Partner-status voor de support van Cisco TelePresence binnen Cisco's ATP-programma. Talk & Vision, tevens dochteronderneming van KPN, gespecialiseerd in videocommunicatie zal de uitvoering voor rekening nemen waaronder verkoop, implementatie en managed video services. Talk & Vision wordt ingezet als European Expert Center voor videoconferencing van Cisco.
Michiel Panders, Commercieel Directeur Service Providers Cisco: "We complimenteren Getronics en Talk & Vision met het voldoen aan alle eisen en criteria van ons ATP-Cisco TelePresence programma waarmee ze de erkenning van Cisco verdienen. Beide partijen hebben zich enorm ingespannen om de sales- en supportactiviteiten af te stemmen op de strenge eisen voor de certificering van het personeel. Hierdoor hebben ze ons ervan verzekerd dat ze goed zijn voorbereid op de verkoop, ontwikkeling, installatie en ondersteuning van de technologie en producten die vallen onder het ATP-programma."
John van Vianen, Directeur Information & Communication Solutions Getronics: "De markt voor videoconferencing groeit nog steeds snel, ook doordat steeds meer bedrijven het belang van het Het Nieuwe Werken inzien. Door de inzet van videoconferencing en telepresence kunnen bedrijven hun reiskosten terugdringen en de productiviteit van hun organisatie verhogen. De erkenning van Cisco is weer een bevestiging van de positie van Getronics en Talk & Vision als de leidende internationale managed provider voor video services. Met de uitbreiding van ons portfolio met de systemen van Cisco kunnen we bedrijven extra service en mogelijkheden bieden. Het vertrouwen dat Cisco ons middels deze certificering geeft, toont aan dat wij ook voor hun producten een toegevoegde waarde kunnen leveren."

Over Getronics
Met wereldwijd 2,2 miljard euro aan inkomsten in 2008 en circa 14.000 werknemers (fte) medio 2009 is Getronics een toonaangevende leverancier van ICT-diensten in de wereld en marktleider in ICT-dienstverlening in de Benelux. Als expert op het gebied van diensten voor werkplekbeheer, connectiviteit, computercentra en consultancy helpt Getronics organisaties en hun werknemers om hun prestaties te verbeteren. Daartoe heeft Getronics een compleet aanbod van geïntegreerde ICT-diensten voor de grote zakelijke markt en werkt het volgens een Global Service Delivery Model, dat waarborgt dat Getronics klanten over de hele wereld diensten van constante kwaliteit levert. Sinds 23 oktober 2007 is Getronics een dochter van KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatiediensten in Nederland.

Meer informatie op: www.getronics.nl.
Over Cisco
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Meer informatie is beschikbaar via www.cisco.nl. Het laatste internationale nieuws vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.