Ingezonden persbericht

Fujitsu introduceert gratis reseller-nummer voor het kanaal

Maarssen, 09 december 2009 - Fujitsu Technology Solutions introduceert één gratis nieuw telefoonnummer voor zijn Resellerlijn: 0800 - 022 65 75; de huidige resellerlijn wordt per 01 januari 2010 beëindigd. Alle resellers kunnen vanaf die datum op het nieuwe nummer terecht met vragen of problemen over de producten en garantie.

De resellerlijn biedt klanten van Fujitsu Technology Solutions een uitgebreide ondersteuning. Groot voordeel is dat zij direct contact hebben met de Reseller Desk, waarvan de medewerkers extra trainingen hebben gehad om alle mogelijke vragen te beantwoorden over producten en oplossingen - of het nu gaat om een pc, notebook of Intel-server.

Deze maand lanceert Fujitsu Technology Solutions ook één telefoonnummer voor eindgebruikers die vragen hebben voor de Service Desk: 0900 - 202 51 19. De naam van deze helpdesk is veranderd in Client Support. Alle consumenten en zakelijke klanten kunnen vanaf 1 januari 2010 op dit nummer terecht met vragen of problemen.

Fujitsu Technology Solutions maakte voorheen gebruik van verschillende servicenummers voor zijn producten. Een enkel nummer maakt het voor klanten eenvoudiger Client Support te bereiken. De kwaliteit van de helpdesk blijft ongewijzigd hoog.

Client Support biedt klanten van Fujitsu Technology Solutions een uitgebreide ondersteuning op zijn producten en garantie. Vragen worden direct door Client Support in behandeling genomen. Mocht er na het telefonisch contact sprake blijken van een hardwareprobleem dan zorgt het Client Support Team voor ervoor dat dit door één van de geautoriseerde Service Partners wordt opgelost, bijvoorbeeld door reparatie of vervanging.

Over Fujitsu

Fujitsu is een toonaangevende leverancier van op IT gebaseerde bedrijfsoplossingen voor de wereldwijde markt. Met ongeveer 175.000 werknemers en klanten in 70 landen, combineert Fujitsu een wereldwijd bestand van specialisten in systemen en diensten met een zeer betrouwbaar arsenaal aan computer- en communicatieproducten en geavanceerde micro-elektronica die zijn klanten een aanzienlijke meerwaarde garanderen. Fujitsu Limited (TSE:6702) met hoofdzetel in Tokio, noteerde voor het op 31 maart 2009 afgesloten boekjaar een geconsolideerd inkomstencijfer van 4,6 triljoen yen (US$ 47 miljard). Meer informatie kunt u vinden op: http://www.fujitsu.com

Over Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions is de toonaangevende Europese leverancier van IT-infrastructuur die aanwezig is op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, plus de Indiase markt en telt zowel grote, middelgrote als kleine ondernemingen en eindconsumenten onder zijn klanten. Dankzij haar Dynamic Infrastructures-benadering biedt de onderneming een volledig portefeuille aan IT-producten, -oplossingen en -diensten, gaande van clients- tot datacenteroplossingen, Managed Infrastructures en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Technology Solutions heeft meer dan 10.000 medewerkers in dienst en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu-groep.

Meer informatie kunt u vinden op nl.ts.fujitsu.com/aboutus



Ingezonden persbericht