Ingezonden persbericht

Spectaculaire No Limit Tenderveiling

Autoveiling.nl veilt ruim 40 auto's zonder minimumprijs. Dit betekent dat de hoogste bieder altijd de koper is! De inbreng is dit keer niet afkomstig van een faillissement, en bestaat uitsluitend uit ex leaseauto's. De veiling start op 10 december en eindigt op 16 december om 21:00 uur.

Ervaringen uit het recente verleden, onder meer met faillissementsveilingen, laten zien dat het kopersnetwerk van Autoveiling.nl steeds meer interesse heeft in online veilen, kopers kunnen hierdoor immers efficiënt omgaan met de beschikbare tijd.
Deze interesse neemt verder toe naarmate de kans maximaal is dat bieden ook kopen betekent. Aan deze wens wordt tegemoet gekomen met de No Limit Tenderveiling.

De No Limit Tenderveiling werkt met stoplichten. Oranje betekent dat het bod in verwerking is, groen betekent "hoogste bod" en rood betekent dat een andere bieder het hoogste bod heeft gedaan. De verwerking van de stoplichten vindt normaliter ieder uur plaats, maar bij deze veiling vindt de verwerking van biedingen in het laatste uur van de veiling zelfs iedere minuut plaats.

Ieder autobedrijf dat zich heeft aangemeld als deelnemer kan meebieden. Deelnemer worden is gratis.

Noot voor de redactie (