Socialistische Partij

Ledenvergadering: discussie over Yxie

25-11-2009 * De stemming van de SP-fractie in de raadsvergadering van 5 november jl. over de herinrichting van het doelenveld naar aanleiding van Yxie en een inleidend verzoek om een referendum over Yxie, heeft tot heftige reacties geleid in de afdeling. Daarom staat het punt 'Yxie' op de agenda van de ledenvergadering van 9 december aanstaande.

Na de stemming in de raadsvergadering van 5 november jl. over de herinrichting van het doelenveld naar aanleiding van Yxie en een inleidend verzoek om een referendum over Yxie, is gebleken dat de meningen hierover binnen de afdeling sterk verdeeld zijn. De fractie van de SP stemde 4 om 1 tegen het referendumverzoek en 5 maal voor Yxie en de startnotitie doelenveld.

Vanwege de kritiek op deze stemming staat het punt "Yxie", naast het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010, op de agenda van de ledenvergadering van 9 december, waar de fractie haar stellingname ook zal toelichten.

Ben je voor of ben je juist tegen de Yxie-plannen en daarmee verbonden de herinrichting van het doelenveld, kom dan ook naar de ledenvergadering van 9 december.