Ingezonden persbericht


Reminder: trendbijeenkomst 9-12 Athenaeum Amsterdam

Visies op 2010, 'Het jaar van de waarheid'

Persuitnodiging

2010 wordt een jaar van bezinning, het jaar van de waarheid zelfs. 2010 is ook het begin van een nieuw decennium, waarin een coöperatieve, 'symbiotische' samenleving zal verrijzen. Aldus enkele van de tientallen trendprofessionals die in het nieuwe nummer van Second Sight hun visie geven op 2010.

Wat voor een jaar wordt 2010? In het nieuwe, dubbeldikke nummer van 2010 staan de visies van zowel generalisten als specialisten op een rij. Van Adjiedj Bakas en Hilde Roothart, van Jan Latten (CBS) tot Wim de Ridder (Universiteit Twente). Plus: een uitgebreide UIT/IN lijst voor 2010.

Enkele visies uit het nieuwe nummer van Second Sight: '2010 wordt het jaar waarin de crisis zal doorzetten.' 'Het wordt ook het jaar waarin blijkt dat herstel pas mogelijk zal zijn als er ingrijpende veranderingen komen: in onze mentaliteit, in ons gedrag, in ons economisch model. 2010 zal het jaar worden van reflectie en het begin van zinvoller en betekenisvol leven.' 'Op naar meer klantgerichtheid, verplatting van de organisaties, kleinschaligheid en op consumenten niveau meer huis en huiselijkheid, op zoek naar kleiner, naar dichtbij en enige bescheidenheid.' '2010 wordt het jaar waarin we opnieuw opbouwen, prioriteiten, stellen en resetten'

Het dubbeldikke eindejaarsnummer van Second Sight ligt vanaf 9 december a.s. bij het Athenaeum Nieuwscentrum in Amsterdam. Speciaal voor de pers is er om kwart voor 10 een bijeenkomst waar diverse trendprofessionals en visionairs hun visie op 2010 geven:
- Adjiedj Bakas over de toekomst van werk en de toekomst van liefde.
- Susanne Piët over liefde, mood en het belang van intuïtie.
- Tony Bosma van Ordina en auteur van 2020 ' een hel(s)e onderneming over technotrends.
- Tom Kniesmeijer over 2010, het einde van de wintertijd.

De bijeenkomst is een uitgelezen mogelijkheid om vragen over 2010 en de toekomst te stellen en het nieuwe nummer van Second Sight met de visies van de andere 64 trendprofessionals mee te nemen.

Kom op 9 december om kwart voor 10 naar het Nieuwscentrum van Athenaeum op het Spui in Amsterdam. Wij zorgen voor koffie en crossaints.




Ingezonden persbericht