Ingezonden persbericht


Poeldijk, 5 december 2009

Persbericht

Kerst bij
Chris van Waes Antique
Expositie kunstschilder Wim Bartelts

De feestdagen komen er weer aan. Buiten is het koud en vroeg donker. Binnen is het tijd voor warmte en gezelligheid. Daarom heeft Chris van Waes Antique zijn showroom helemaal in kerstsfeer gebracht met een verkoopexpositie van kunstschilder Wim Bartelts.

Wim Bartelts staat bekend om zijn zeer fraaie stillevens en bloemenschilderijen. De inmiddels 85-jarige kunstenaar weet met zijn gedegen vakkennis levensecht en toch ook weer wat dromerig, bloemen en fruit op het doek weer te geven met veel gevoel voor kleur en subtiele lichtinval.

De collectie van Chris van Waes is voor de gelegenheid uitgebreid met bijzondere meubelen, glanzend zilver, schitterend kristal en fraaie kroonlampen. Hij heeft mooie sieraden zoals gouden ringen met edelstenen, een keur aan armbanden, sierlijke oorbellen en een grote keus aan prachtige parels.

De expositie is te zien woensdag 9 t/m zondag 13 december, woensdag 16 t/m zondag 20 december en dinsdag 22 t/m donderdag 24 december. Openingstijden: 11.00 17.30 uur. Kunstenaar Wim Bartelts is aanwezig op de zondagen. Zijn werk blijft nog hangen t/m zaterdag 23 januari. Maandag 28 december t/m zaterdag 2 januari gesloten.

Chris van Waes Antique is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk. Telefoon 0174 444 635; info@chrisvanwaes.nl; www.chrisvanwaes.nl