Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Forumleden bepalen Auto Top 50 Aller Tijden

Nijmegen, 9 december 2009 - Vanaf vorige week kunnen autoliefhebbers hun inbreng geven voor de Auto Top 50 Aller Tijden, georganiseerd door Nationaal Auto Forum. Zij maken daarmee kans op het winnen van één van de vijftien exemplaren van het Autovisie Jaarboek 2010 die Autovisie weggeeft.

Via het interne mailsysteem van Nationaal Auto Forum kunnen leden tot en met 21 december hun persoonlijke top 5 van auto's doorgeven, waarbij de nummers één uit de top 5 vijf punten waard zijn en de nummers vijf zijn één punt waard.

"Als de nominaties binnen zijn maken we op 22 december een overzicht van de vijftig meest genomineerde auto's en gaan we de punten bij elkaar optellen," aldus Nils, sitemanager van Nationaal Auto Forum. "Zo krijgen we dus een top 50. Vanaf 23 december maken we iedere dag een paar namen bekend waarbij we beginnen bij nummer 50."

Op 29 december zullen de nummers één tot en met tien op de website staan. Op deze dag worden ook de vijftien winnaars van het Autovisie Jaarboek 2010 bekend gemaakt.

Om meer te lezen over de Auto Top 50 Aller Tijden en om mee te doen, gaan andere autoliefhebbers direct naar www.nationaalautoforum.nl/top50.

Over Nationaal Auto Forum
Nationaal Auto Forum groeit snel in populariteit. Het is een online forum over alles wat met auto's te maken heeft. Het forum is toegankelijk voor een breed publiek; autokenners en minder fanatieke autobezitters ontmoeten en helpen elkaar. In de verschillende rubrieken kun je alle vragen over jouw auto(merk) kwijt die beantwoord worden door andere leden, met wie je ook kunt discussiëren. Mocht je een probleem hebben met je auto, dan helpen forumleden je graag vooruit. Vaak is je probleem al binnen één dag verholpen. De website is gemakkelijk te navigeren en ook berichten plaatsen gaat eenvoudig. De site biedt je veel mogelijkheden om aan informatie te komen. Zo vind je er een overzicht van de verschillende automerken maar ook van ervaringen met autobedrijven en een rubriek waarin gebruikte auto's aangeboden worden. Leden maken gebruik van nog vele andere voordelen, zoals een gratis intern mailsysteem. Om snel lid te worden surf je direct naar www.nationaalautoforum.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,