Ingezonden persbericht


PayPal en Buckaroo werken samen in afhandeling online betalingen webshops

Utrecht, 9 december 2009 - PayPal, aanbieder van 's werelds meest gebruikte methode voor online betalen, heeft een overeenkomst gesloten met Buckaroo, een dienstverlener die voor webshops online betalingen afhandelt. Door de toevoeging van PayPal aan het dienstenaanbod van Buckaroo kunnen webwinkeliers nu uit nog meer online betaalmethoden kiezen en op deze manier al hun betalingen laten afhandelen door één partij.

Buckaroo Online Payment Services is een 'internetkassa' die voor webshops veilig online betalingen afhandelt bij financiële instellingen, zoals banken en creditcardinstellingen. De integratie van PayPal in het Buckaroo-systeem biedt de webwinkelier de voordelen van PayPal als betaalmethode in combinatie met de uitgebreide functionaliteiten en service van de Buckaroo Payment Engine. Tot voor kort moest de toevoeging van PayPal door de webwinkelier apart worden geregeld. Buckaroo ontwikkelde hiervoor een Plug & Play-koppeling waardoor webwinkeliers nu eenvoudig en snel de koppeling met PayPal kunnen realiseren.

Menno Hoek, communicatie manager van Buckaroo: "Dankzij de overeenkomst met PayPal kunnen we een extra internationale betalingsmethode bieden aan onze klanten. Veel klanten vroegen ons naar de mogelijkheden om PayPal toe te voegen als extra betaalmethode. Nu dit gedaan is, betekent dit een belangrijke uitbreiding van ons betaaldienstenaanbod. Hierdoor zijn we nog beter in staat te voldoen aan de wensen en eisen van webwinkeliers. Zij kunnen hun omzet dankzij het gebruik van PayPal verder verhogen. Daarnaast verwachten we dat de toevoeging van PayPal een positief effect zal hebben op het aantal webwinkeliers dat gebruik maakt van onze diensten."

Olliewood.nl en Oililyshop.com hebben gekozen voor betalen via PayPal, omdat dit een veilige manier is om internetaankopen te betalen. Marga Min, office manager van beide webshops: "Als één van de grotere webwinkels voor kinderkleding is het van groot belang dat onze klanten op een veilige en eenvoudige manier de betaling kunnen verrichten. Dit kan met PayPal. PayPal biedt tevens als voordeel dat ook onze buitenlandse klanten eenvoudig kunnen betalen zonder extra kosten. Nu Buckaroo betalingen via PayPal aanbiedt, kunnen wij alles bij één partij onderbrengen en dit biedt ons een enorm groot gebruikersgemak."

Robbert de Haan, marketing directeur van PayPal: "Het is goed te zien dat steeds meer Nederlandse webwinkeliers waarde hechten aan het toevoegen van PayPal als betalingsmethode voor hun klanten. We zijn ervan overtuigd dat Buckaroo door de toevoeging van PayPal als betalingsmethode, haar klantportfolio in Nederland verder kan uitbreiden."

-
()
EIND PERSBERICHT ­

Buckaroo Online Payment Services

Buckaroo Online Payment Services is de meest complete Internetkassa waarmee webshops haar klanten op eenvoudige wijze kan laten betalen. Buckaroo heeft sinds haar intreden in de markt voor online payments een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In iets meer dan 4 jaar tijd is het aantal klanten van Buckaroo gegroeid van 30 naar meer dan 1500 webshops. Deze webshops zijn heel divers, van beginnende bedrijven tot grote gerenommeerde bedrijven als MyCom, Pathé, Selexyz en Wegener. Buckaroo biedt voor ieder type webshop een passende oplossing. Dit komt o.a. door de tal van betaalmethoden die Buckaroo aanbiedt waaronder: iDEAL, Giropay, PayPal, paysafecard, Cash-Ticket, Carte Bleue, creditcards, eenmalige/ doorlopende incasso's en overboekingen. Daarnaast biedt Buckaroo een groot aantal functionaliteiten die ervoor zorgen dat veelvoorkomende tijdrovende uitzonderingen geautomatiseerd verlopen. Voorbeelden hiervan zijn: credit management module, koppeling met diverse boekhoudpakketten en de Automatische betaalvragen oplosser (BPA). Hierdoor kan de webwinkelier zich volledig richten op het verbeteren van zijn online business en is hij niet vele uren kwijt aan bijv. betalingsperikelen of de boekhouding. Meer informatie over Buckaroo vindt u op www.buckaroo.nl.

Over PayPal
PayPal is specifiek ontwikkeld voor de consument en het internet en daardoor 's werelds meest gebruikte online betaalmethode. Met PayPal kunnen consumenten snel en veilig online betalen. In webshops, aan particuliere verkopers, maar ook onderling. De consumentenfocus komt tot uiting in de klantgerichtheid van PayPal: met de online betaalmethode is sneller en veiliger te betalen dan de meeste andere transactievormen. Sneller omdat door het ingeven van slechts een e-mailadres en wachtwoord een betaling kan worden gedaan. Veiliger omdat bank- en creditcardgegevens niet met andere partijen hoeven te worden gedeeld. Ook biedt PayPal een zeer krachtig fraudedetectiesysteem met het laagste fraudepercentage in de bedrijfstak. Door gebruik te maken van het internet is internationaal betalen heel eenvoudig. Daarnaast faciliteert het internet continue innovatie. Zo heeft PayPal hun betaalplatform opengesteld voor derden waardoor nieuwe verdienmodellen binnenkort live gaan voor mobiele toepassingen, televisie, gaming, sociale netwerken en consumentenelektronica. Bekijk deze video om te zien hoe PayPal de toekomst van online betalen verandert.

In Nederland heeft één op de vier online kopers een PayPal-rekening en kun je al bij 36 procent van de Nederlandse webshops met PayPal betalen. Het bedrijf is opgericht in 1998 en gevestigd in Californië. Sinds 2002 is PayPal een eBay-onderneming en heeft lokale vestigingen in 18 landen. PayPal Benelux is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.paypal.nl.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht