Persbericht

Unit 4 Agresso levert studentinformatiesysteem aan Harvard Law School

~ Amerikaanse universiteit gaat Agresso Education gebruiken voor studentregistratie, onderwijsplanning en bijhouden van studievoortgang ~

Sliedrecht, 9 december 2009 - De Harvard Law School gaat gebruik maken van Agresso Education, het studentinformatiesysteem van Unit 4 Agresso. De vooraanstaande Amerikaanse universiteit heeft voor deze oplossing gekozen vanwege de mogelijkheden om in de toekomst veranderingen door te voeren. Ook kunnen de zakelijke en financiële functies binnen Harvard Law School naadloos worden geïntegreerd in het informatiesysteem.

De onderwijsinstelling gaat het systeem onder meer inzetten voor de registratie van studenten, het bijhouden van de studievoortgang, onderwijsplanning, faculteitsinformatie en het plaatsen van vacatures. Harvard heeft Unit 4 Agresso gevraagd de oplossing nog verder uit te breiden om zo tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de gebruikers. De kracht van Agresso Education is het eenvoudig en tegen lage kosten kunnen aanpassen van de software aan veranderde omstandigheden, met behulp van Unit 4 Agresso's onderliggende VITA-architectuur.

"We hebben ons uitgebreid georiënteerd op de studentinformatiesystemen die op de markt zijn", zegt Dan Kaplan, manager client services bij Harvard Law School 1). "Er zijn veel goede oplossingen beschikbaar, maar we waren op zoek naar een mate van flexibiliteit die de meeste systemen niet kunnen bieden. We zochten een fundamentele flexibiliteit in het platform en de mogelijkheid om meerdere zakelijke functies te integreren in één systeem."

"We zijn verheugd dat Harvard Law School de keuze heeft gemaakt voor Agresso Education. We weten zeker dat de flexibiliteit die dit systeem biedt na de implementatie alle voordelen op de lange termijn levert waar Harvard naar op zoek is", zegt Ton Dobbe, VP Product Marketing bij Unit 4 Agresso. "Met Agresso Education brengen we een innovatieve en geavanceerde oplossing die nog niet bestond voor het hoger onderwijs, waarin alle onderwijsfuncties kunnen worden geïntegreerd met de beste zakelijke tools op de markt. Veel instellingen hebben te maken met enorm veel veranderingen, waaronder groei, steeds hogere verwachtingen van studenten en hogere omzetdoelen. Voor deze onderwijsinstellingen hebben we de beste oplossing die aan al hun behoeftes tegemoetkomt - zowel nu als in de toekomst."


1) De mening van medewerkers van Harvard Law School zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet automatisch het officiële standpunt van de universiteit