Ingezonden persbericht


Dimension Data ontvangt opnieuw Cisco Gold-certificering

Barneveld, 9 december 2009 - Dimension Data is in Nederland opnieuw gecertificeerd als Cisco Gold Certified Partner. Dit is de hoogste certificering in het partnerprogramma van Cisco. Eerder dit jaar onderscheidde Cisco Dimension Data zich in Nederland als Foundation Partner of the Year 2009.

Cisco beoordeelt zijn partners elk jaar opnieuw. Het bedrijf schakelt hiervoor een externe auditor in, die een uitgebreide kwaliteitsaudit uitvoert. Hierbij staan de klanttevredenheid en de processen rondom presales- en postsales-dienstverlening centraal. Onder andere de kennis en certificeringen van de medewerkers en de werkwijze rondom adviesverlening, projectmanagement en support zijn bij de audit belangrijke factoren. Ook dit jaar is Dimension Data goed door de audit gekomen, waardoor het bedrijf zijn status als Gold Certified Partner behoudt. Dimension Data is sinds 2002 Cisco Gold Certified Partner. Dimension Data dankt de verlenging van de Cisco Gold Certified Partner-status mede aan een krachtig ISO 9001-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Ook prees de auditor van Cisco de door Dimension Data ontwikkelde projectmanagementmethodiek en de vernieuwende aanpak van Problem Management als onderdeel van het managed services-portfolio van Dimension Data. Daarnaast onderscheidt Dimension Data zich met zijn uitgebreide demonstratiefaciliteiten in het kantoor in Barneveld.

###
Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van IT-diensten en -oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen, ondersteunen en beheren. Het bedrijf combineert expertise in technologieën voor netwerken, unified communications, beveiliging, datacenters, storage, Microsoft en contactcenters met vaardigheden op het gebied van consultancy, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.