Free Record Shop biedt online extra betaalgemak met Adyen


AMSTERDAM, 20091209 -- Free Record Shop gaat het online betalingsverkeer voor haar webwinkels afhandelen via Adyen. De "Payment Service Provider" zal dit realiseren voor de Nederlandse en Belgische Free Record Shop webwinkels. Free Record Shop krijgt hiermee toegang tot gespecialiseerde kennis, technologie en innovaties op dit gebied. Uriël Ballast (Interim Manager Free Interactive Services , verantwoordelijk voor de webwinkels): "Op deze manier verzekeren we ons van snelle en correcte verwerking van online betalingen, met aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Voorop staat gemak en veiligheid voor onze klanten: zij kunnen altijd veilig bestellen en betalen op de manier die zij wensen."

Beleving
Free Record Shop wil de bezoekers van de webwinkels een optimale beleving bieden. "Hierbij hoort ook veiligheid, privacybescherming en betaalgemak. Innovaties in betalingsverwerking worden steeds belangrijker om de conversie, ofwel het percentage webwinkelbezoekers dat daadwerkelijk tot aankoop overgaat, te verhogen. Ook in dit opzicht vult de dienstverlening van Adyen onze e-commerce plannen uitstekend aan."

Over Adyen
Adyen is een internationale leverancier van internetbetaaloplossingen. Kernactiviteit is het veilig, snel en correct afhandelen en administreren van online betalingen. Bedrijven zetten Adyen in om hun administratieve kosten te verlagen en de conversie in webwinkels te verhogen. Door het gebruik van geavanceerde technologie en innovaties is het in Amsterdam gevestigde bedrijf in vier jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese leveranciers van betalingsdiensten. Tot de klanten behoren internationale, grote en middelgrote bedrijven zoals JAXX Betting, Be2, Eurolines, WeekendjeWeg, Gaastra, ThuisBezorgd.nl en Albelli. Meer informatie is beschikbaar via www.adyen.com.