1 Jaar Hoedoe.nl met 1 miljoen unieke bezoekers


AMSTERDAM, 20091209 -- Eén jaar na de lancering van www.hoedoe.nl telt de website meer dan 1 miljoen unieke bezoekers.

Eén jaar na de lancering van Hoedoe.nl telt de website meer dan 1 miljoen unieke bezoekers. Dit betekent dat meer dan een miljoen verschillende personen binnen een periode van een jaar de website hebben bezocht. In totaal bekeken zij meer dan 10 miljoen pagina's op www.hoedoe.nl .

En het blijft niet alleen bij het bekijken van pagina's: bezoekers stellen hun brandende vragen en publiceren hun eigen `hoedoes' op de website. Hoedoe.nl is een user generated content website; bezoekers kunnen er hun kennis met elkaar delen door zelf informatieve stap-voor-stap artikelen te publiceren.

Momenteel zijn er 590 artikelen te raadplegen, en staan er zo'n 50 brandende vragen uit. Vooral de culinaire en werk & carrière hoedoes zijn populair op de website, maar de bezoeker ontdekt vervolgens vaak nog meer handige artikelen in een van de dertien verschillende rubrieken: Computers & techniek; Eten & drinken; Familie & relaties; Geld; Kunst & cultuur; Lichaam & geest; Maatschappij; Mode & uiterlijk; Natuur & milieu; Reizen & vakantie; Sport & spel; Werk & carrière; Wonen & inrichten. De nieuwste hoedoes en brandende vragen zijn ook op Twitter te volgen via twitter.com/Hoedoe_nl .

Hoedoe.nl is het nieuwste internetconcept van Applinet, van wie eerder de informatieve websites Leren.nl, Carrieretijger.nl en Lancelots.nl verschenen. Voor meer informatie: www.hoedoe.nl/over .