Website Spare Rib Express uitgebreid met lokale vestigingen


BEVERWIJK, 20091209 -- Vanaf vandaag is de website van Spare Rib Express uitgebreid met informatie over alle lokale vestigingen. Spare Rib Express is de laatste jaren fors gegroeid en kent inmiddels al 32 vestigingen, verspreidt over heel Nederland. Bezoekers van de website kunnen nu meer informatie lezen over de lokale vestigingen. Ook worden er op korte termijn voor elke locatie klantenreviews en een foto geplaatst. Met deze presentatie krijgt iedere lokale vestiging van Spare Rib Express - van Spare Rib Express Amsterdam tot Spare Rib Express Rotterdam - een persoonlijker online karakter.

Lokale vestigingen Spare Rib Express krijgen eigen gezicht

"We merken dat online bezoekers die Spare Ribs bij ons bestellen het waarderen als we meer insteken op locaties", stelt Remco Robelus, directeur van Spare Rib Express. "Online bezoekers willen graag ook ervaren bij wie ze een online bestelling plaatsen. Zo is het voor een grote vestiging als Spare Rib Express Amsterdam belangrijk om een eigen gezicht te creëren bij bezoekers. Klantervaringen kunnen daarbij ook een belangrijke rol spelen. Online bezoekers uit bijvoorbeeld Hoek van Holland kunnen lezen dat Spare Rib Express Westland op tijd de bestelling thuisbezorgd in Hoek van Holland. Natuurlijk kunnen we dit zelf roepen, maar het werkt veel beter als onze klanten dit zelf vertellen op onze website!"

Online Spare Ribs bestellen populair

Voor het eerst wordt er binnen Spare Rib Express - gedurende een jaar - meer via het internet besteld dan per telefoon. Met name in de regio Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Haag bestellen steeds meer mensen Spare Ribs via internet. "We zijn goed bekend bij onze doelgroep", vervolgt Robelus. "Zij kennen de kwaliteit van onze Spare Ribs en weten deze te waarderen. Door online meer in te spelen op de lokale vestigingen van Spare Rib Express verwacht ik een nog betere positionering binnen onze doelgroep."

Over Spare Rib Express

Spare Rib Express (www.spareribexpress.nl) is een formule, waarbij een uitgekiend assortiment aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering is gekoppeld. Gestart met één vestiging in Amsterdam (1992) is het inmiddels uitgegroeid tot een professionele franchiseorganisatie met 31 vestigingen door heel Nederland. Een eigen groothandel (dochteronderneming Robex) maakt de uniforme exploitatie compleet.