Nieuw boek over de onbewuste kracht van Zen als antwoord op de crisis


BLOEMENDAAL, 20091209 -- Creatieve Appels en Quantum Peren is het nieuwe boek van Silvester Polderman. Silvester is meester in de oosterse filosofie en het Zen Boeddhisme. Hij plaatst in dit boek de meest complexe problemen op sociaal, ecologisch, wetenschappelijk, economisch en ethisch gebied, die onze huidige maatschappij bedreigen, op een heldere en vaak humoristische wijze in perspectief.

In Creatieve Appels en Quantum Peren laat Silvester zijn licht schijnen op de uitdagingen waar wij als mens en als samenleving mee worden geconfronteerd. Hij verkent daarbij een groot aantal invalshoeken uit wetenschap, kunst, cultuur, filosofie, bedrijfsleven en onderwijs. Hij neemt de lezer mee op een verrassende zoektocht. Een lichtvoetige dans, waarbij hij behendig van de ene visie op de andere overspringt en vaak onverwachte en verrassende verbanden legt.

De rijke ervaring van de schrijver met de oosterse filosofie en gevechtskunst wordt al snel zichtbaar. Hij gaat het gevecht aan met traditionele visies en dogma's, niet door er hard tegen in te gaan, maar door vragen te stellen en soepel mee te veren. Hij weet zo op heldere wijze duidelijk te maken dat elke afzonderlijke zienswijze zich uiteindelijk tegen zichzelf keert en haar eigen grootste vijand wordt.

Het boek is nu exclusief verkrijgbaar via: www.creatieveappelsenquantumperen.nl

Overige gegevens

Aantal pagina's: 197
Opmaak: Paperback (175x245)
ISBN-nummer: 978-90-814710-1-5
Prijs: ¤ 26,75
Uitgever: S. Polderman





Ingezonden persbericht