Ingezonden persbericht


Alternate van start met het e-zine ALTt:me

Ridderkerk, 9 december 2009 - Vandaag lanceert Alternate het elektronische magazine ALTt:me: www.alttime.nl. Het nieuwe e-zine is zeer visueel georiënteerd - vergeet ook het geluid niet! - en geeft informatie over uiteenlopende onderwerpen. Het e-zine is een uitbreiding van de mediamiddelen die Alternate momenteel inzet om de consument beter te informeren en te ondersteunen met een aankoopbeslissing. Daarnaast maakt ALTt:me het mogelijk om de aandacht te vestigen op andere, maatschappelijke zaken die Alternate belangrijk vindt, zoals AIDS. In het eerste nummer onder meer:


* DJ Jesse 'Goeie groove & ass shaking' Voorn en hoe hij muziek inzet in de strijd tegen AIDS.
* Informatie over dance4life, de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Alternate steunt dance4life regelmatig met acties, zoals het NK Routerrennen eerder dit jaar.
* De favoriete toys van Playboy's Jan Heemskerk (voor de goede orde: alleen toys die Alternate kan leveren).
* Weerman in hart en nieren Ed Aldus, die vertelt 's morgens al om 5 uur met het weer in de weer te zijn.
* En natuurlijk onderwerpen die met computers te maken hebben: de 'Let's match' tool om de computer te vinden die het beste aan je wensen voldoet, uitleg over Powerlan en hoe simpel je zo'n netwerk thuis kunt aanleggen en informatie over Windows 7.

Over Alternate
ALTERNATE Nederland, gestart in 1998, biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert ALTERNATE als e-logistics leverancier al 10 jaar succesvol met een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. ALTERNATE staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vijf jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info ALTERNATE als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde ALTERNATE al twee keer als Beste Webwinkel en de ALTERNATE Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid. Voor meer informatie: www.alternate.nl.