Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Den Haag, 9 december 2009

Modezaak wint gastvrijheidprijs 'Be my Guest!' verkiezing C'est Joli meest favoriete winkel van de Denneweg

De afgelopen weken was het een spannende verkiezingsstrijd aan de Denneweg. Maar zoals altijd kan er maar een de winnaar zijn. De titel 'meest gastvrije onderneming' gaat dit keer naar boetiek C'est Joli. De winkel is pas ruim een jaar geleden opgericht door Jolanda van Tol en Lies Ruesen en nu al slepen ze een mooie prijs in de wacht. Ruim 1.600 mensen hebben gestemd op hun favoriete winkel en vandaag werd de overwinning bij C'est Joli beklonken in aanwezigheid van wethouder Frits Huffnagel (Citymarketing en Binnenstad) die hun de oorkonde overhandigde.

Jolanda en Lies, eigenaren van C'est Joli: 'We zijn zeer verrast dat we deze prijs hebben gewonnen, we zitten hier pas een jaar! We proberen in alles wat we doen altijd de klant centraal te stellen en eerlijk en gedegen advies te geven. Blijkbaar stellen onze klanten dit op prijs want ze komen zelfs speciaal voor ons helemaal uit Deventer naar Den Haag. We geven deze oorkonde dan ook een mooie plek in onze boetiek.'

Gastvrijheidcampagne Be my guest!
Op de website www.be-my-guest.nl kunnen bezoekers die gebruik maken van de Haagse dienstverlening, punten geven voor het niveau van gastvrijheid onder het kopje 'Your Opinion'. Your Opinion is onderdeel van de campagne 'Be my guest!' en is in mei 2008 gelanceerd door de gemeente Den Haag samen met 15 Haagse dienstverleners in de horeca, vervoer en winkels, om de gastvrijheid van Den Haag te verbeteren.

De komende periode kunnen de mensen gaan stemmen op de Passage en de Frederikstraat. Via de website kan gestemd worden op winkels en horecagelegenheden. De verkiezingen worden steeds in een ander deel van Den Haag gehouden.

Noot voor de redactie (