Pinewood behaalt Elite Partnership van Juniper Networks

Delft, 9 december 2009 - Pinewood, specialist in netwerk- en databeveiliging, heeft de Elite-status van Juniper Networks behaald. Voorheen had Pinewood al de Select-status van Juniper. Om de Elite-status te bereiken, heeft Pinewood diverse technische trainingen gevolgd en daarmee de benodigde certificeringen gehaald.

Integratie van beveiliging in het netwerk
Paul de Goede, Channel Manager Juniper Networks: 'Juniper is bijzonder verheugd om het Elite Partnership aan Pinewood uit te reiken. De jarenlange inzet, het enthousiasme, de uitstekende samenwerking en expertise worden nu bekroond met de hoogste partnerstatus; Juniper Elite Partner. Wij zien dat het succes van partners voor een groot deel is toe te wijzen aan optimale aandacht voor zowel verkoop, consultancy en support van een select aantal producenten. Alleen op die wijze kan men daadwerkelijk optimale kwaliteit naar de gebruikers garanderen. Juniper voelt zich vereerd dat Pinewood de stappen naar maximale Juniper aandacht heeft gezet en wij zien uit naar de uitbouw van de wederzijdse resultaten.'

Hans Doornbosch, directeur en oprichter van Pinewood: "Vroeger bevond de beveiliging van een netwerk zich rond het netwerk, in de vorm van een firewall. Wat we in toenemende mate zien is dat beveiliging wordt geïntegreerd in het netwerk. In plaats van firewalls, bestaat de beveiliging steeds vaker uit switches met een geïntegreerde firewall. Security wordt dus steeds meer een integraal onderdeel van het netwerk. Met de Elite-status van Juniper kunnen we niet alleen security-producten leveren maar ook netwerkproducten met geïntegreerde beveiliging."


-----

Over Pinewood
Pinewood levert sinds 1994 oplossingen voor netwerk- en databeveiliging. Pinewood levert de totale oplossing voor de kritische netwerkomgeving en maakt daarbij gebruik van encryptie, firewalls, intrusion detection, strong authenticatie, bandbreedtebeheer, content delivery en content security. Pinewood heeft klanten in verschillende sectoren, waaronder financiële instellingen zoals Alex/Binck Bank en Univé Verzekeringen, diverse advocatenkantoren, waaronder Boekel de Neree, ministeries en gemeenten. Kijk voor meer informatie op www.pinewood.nl.




Ingezonden persbericht