Gemeente Overbetuwe


Inloopavond herinrichting Randwijkse Rijndijk en Kastanjelaan Heteren
---

De gemeente Overbetuwe wil de Randwijkse Rijndijk en Kastanjelaan in Heteren duurzaam veilig inrichten. Beide straten worden ingericht als een 30 km/uur weg. Wij organiseren een inloopavond voor de bewoners van de Randwijkse Rijndijk, Kastanjelaan en alle andere belangstellenden:

Datum: Donderdag 10 december
Locatie: Sport- en sociaal cultureelcentrum De Bongerd, De Rauwendaal 3 te Heteren
Tijdstip: 18:30 - 20:30 uur.

U bent van harte welkom!

Op deze avond presenteren wij het voorlopig ontwerp van de nieuwe herinrichting. Wij zijn benieuwd wat u er van vindt. Tijdens de inloopavond heeft u ook de gelegenheid om voorstellen te doen om het plan te verbeteren. Medewerkers van de gemeente staan voor u klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens deze avond zal er geen informatie worden gegeven over andere projecten die in Heteren spelen of gaan spelen.
Het voorlopige ontwerp kunt u bekijken op de website van de gemeente Overbetuwe. Kijkt u dan op www.overbetuwe.nl bij Wonen en Leven / Projecten / Tijdelijke werkzaamheden.
Als u vooraf vragen heeft, neem dan contact op met de heer M. Zoetekouw van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer (0481) 362160.