De Vereniging VABN houdt Nederland bereikbaar

08/12/2009 18:00

Vipre B.V.

Op 2 oktober 2009 is de Vereniging Aanbieders Bereikbaarheidsdiensten Nederland (VABN) opgericht door de aanbieders: Advier, Falkland-Andes, Mobility Mixx en Vipre. De VABN presenteert zich op 10 december 2009 om 13:00 op de vakbeurs 'Verkeer & Mobiliteit 2009'. Deze vakbeurs wordt gehouden in de Expo te Houten en toegang is gratis. Hierna lichten wij u alvast kort toe wat de VABN wil en hoe!

Wat wil de VABN?

De VABN wil een transparante aanbiedersmarkt. De aanbieders zijn bedrijven die (locatie)bereikbaarheidsproblemen oplossen van werkgevers en werknemers. Daarbij hebben aanbieders vaak hun eigen expertise en doel. Een transparante markt maakt deze diversiteit aan aanbieders inzichtelijk waardoor vraag- en aanbod elkaar beter kunnen vinden. Daarnaast wil de VABN innovatie stimuleren en ondersteunen, zodat bijvoorbeeld meer nieuwe producten kunnen worden ontwikkeld. Ook wil de VABN kennis overdragen en daar waar nodig samenwerken met andere partijen. Als laatste maar niet de minst belangrijke, de VABN wil een krachtige lobby zijn zodra zich een collectief belang voordoet. Wij denken bijvoorbeeld aan het opheffen van de ongewenste beperking van de marktwerking.

Hoe kan de VABN succesvol zijn?

Een Vereniging is alleen succesvol als zij voldoende leden heeft waarmee zij een juiste afspiegeling is van het aantal en soort aanbieders van bereikbaarheidsdiensten.

U kunt nu al lid worden en/of de presentatie van de VABN bezoeken op 'Verkeer & Mobiliteit 2009' te Houten! Als u een mail stuurt naar info@vabn.nl, krijgt u het inschrijvingsformulier toegestuurd. De voorwaarden voor het lidmaatschap en het inschrijvingsformulier zijn vanaf 10 december a.s. ook te downloaden via onze website.

Contact?

Via www.vabn.nl houden wij u op de hoogte! Journalisten kunnen voor vragen terecht bij mevrouw Deetman. Zij is bereikbaar op het mobiele nummer 06-50984610, maar ook per mail: irene.deetman@vabn.nl.





http://www.vabn.nl

http://www.vipre.com