NCRV

Man bijt hond

Knuffelbare kippen

Donderdag 10 december 2009

18.50 uur, Nederland 2

Boer Frans Anders is even terug in het NCRV-programma Man bijt hond. Uit onderzoek blijkt dat kippen niet kakelen zonder reden. Een goede communicatie met je kip kan problemen aan het licht brengen, zo weten ook drie kippenliefhebbers. Boer Frans: "Het zijn net mensen! Je kunt veel van ze leren." Marian Brunger uit Almere vindt: "Kippen zijn onderschatte huisdieren. Ze zijn best knuffelbaar en heel tam te maken."

In de docusoap over de bemanning van het Urker vissersschip âDe Kornelis-Janâ gaat het slopende ritme op de kotter onverminderd voort. Tussentijds hebben Meindert en Albert even tijd voor een ontspannend videospelletje. Dan meldt het Duitse marineschip âDe Zeevalkâ zich. Visserijcontrole en de Duitsers komen de netten controleren. Boetes kunnen hoog oplopen ⦠.

Ergens op een plek in ons land ligt âDe zwarte doosâ van Man bijt hond. Maar wat zit erin? Wint bij de voorbijgangers de nieuwsgierigheid het van de angst voor het onbekende? De blije, boze, hilarische en hysterische reacties op âDe zwarte doosâ zijn donderdag in de uitzending te zien, de onthulling van de inhoud is exclusief te zien op de website http://www.manbijthond.nl

De babbelbox staat in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.