Gemeente Beek


Verkeersmaatregelen Sinte Lecie Jaarmarkt

In verband met de Sinte Lecie jaarmarkt op zondag 13 december worden er een aantal verkeersmaatregelen getroffen.

Â

Afsluiting Marktplein

Â

In verband met het opbouwen van het tentpaviljoen wordt het marktplein op donderdag 10 december om 22.00 uur afgesloten. Zodra de tent op maandag 14 december is afgebroken, is het plein weer beschikbaar.

Â

Parkeer- en inrijdverboden

Â

Op zondag moet het marktcircuit van 06.00 tot 20.00 uur autovrij zijn. Daarom gelden op die dag parkeer- en inrijdverboden voor de Markt, Marktstraat, Elsstraat, Raadhuisstraat, Brugstraat (tussen Molenstraat en Gundelfingenstraat), Burg. Janssenstraat (tussen Luciastraat en Raadhuisstraat) en van Sonsbeecklaan (hoofdrijbaan). Verder zijn parkeerverboden van toepassing voor het Prof. Spronckpark (hoofdrijbaan) en de Molenberg tussen punten van samenkomst met Kast. Genbroekstraat en Gundelfingenstraat.Â

Â
De Maastrichterlaan en Prins Mauritslaan zijn van 10.00 tot 18.00 uur tussen het Woonzorgcentrum en Hotel Kempener afgesloten voor het doorgaande verkeer. Woningen zijn voor bewoners in dringende gevallen met enige hinder bereikbaar. Voor het doorgaande verkeer zullen omleidingsroutes ingesteld worden.