Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bewonersavond nieuwe ontwikkelingen 't Slag

U bent van harte uitgenodigd om op donderdag 10 december de presentatie van de herinrichting buitenruimte en nieuwbouwplannen voor het multifunctionele centrum van locatie 't Slag bij te wonen. dS+V geeft uitleg over de herinrichting van de buitenruimte en architectenbureau Massa licht het bouwplan toe. Verder krijgt u informatie over de planning en voorbereiding van de bouwwerkzaamheden.

Partycentrum 't Slag is in het voorjaar gesloopt en het braakliggende terrein is inmiddels veranderd in een groot groen grasveld. In het voorjaar van 2010 start de bouw van het nieuwe multifunctionele centrum, waarin een gezondheidscentrum en een bibliotheek worden gehuisvest. Het centrum is bedoeld voor bewoners van de wijken Vreewijk, Bloemhof en Hillesluis.

Buitenruimte
Tijdens de vorige bewonersavond heeft iedereen kunnen reageren op de herinrichting van het gebied rondom het nieuwe gebouw. Deze reacties, waaronder die van de Pniëlschool, zijn zoveel mogelijk verwerkt in het nieuwe ontwerp, dat tijdens de bijeenkomst wordt gepresenteerd.

Informatie bewonersavond
Donderdag 10 december 2009, van 19.30 uur - 21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Wijkcentrum Irene, Oudelandstraat 75. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met gebiedsvoorlichter Louise Kuijpers. Telefoon 010 291 63 44 of stuur een e-mail naar l.kuijpers@feijenoord.rotterdam.nl.