Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 10-12-2009

Verwarde man aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een verwarde man aangehouden.

Omstreeks17.30 uur kreeg de politie de melding dat een verwarde man was binnengekomen bij een winkel aan de Soesterweg. De man maakte een verwarde indruk en greep een vrouw (gegevens onbekend) bij haar billen en verdween weer. De politie werd gewaarschuwd en de 45-jarige man uit Amersfoort werd in de omgeving getraceerd. Hij werd aangehouden voor aanranding.

Meisjes mishandelen

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een meisje geslagen door drie andere meisjes.

Omstreeks 16.20 uur reed een 16-jarige meisje uit Amersfoort door de Meridiaantunnel en werd hier door drie andere meisjes geslagen. Daarna verdwenen de drie geweldplegers weer. Het meisje liep geen letsel op. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844, district Eemland zuid.

Inbreker aangehouden

LEUSDEN- Op donderdagochtend werd een inbreker aangehouden. Omstreeks 02.30 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk werd ingebroken bij een woning aan de Geulwijk.

Agenten gingen ter plaatse en de omgeving werd afgezet. De inbreker was niet meer te zien. Bij de woning stond een caravan. In de opengebroken caravan troffen de agenten de 40-jarige inbreker aan. De man uit Almen werd ingesloten voor verhoor. Het was de inbreker gelukkig niet gelukt op de woning binnen te komen.