Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 10-12-2009

Dronken automobilist (38) raakt rijbewijs kwijt

BREDA: Een 38-jarige Bredanaar heeft woensdagavond zijn rijbewijs ingeleverd. De man reed dronken tegen een geparkeerde auto aan de Fatimastraat. Gealarmeerde agenten lieten de Bredanaar blazen. Hij blies 970 ug/l, dat is ruim 4 maal de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs
ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de bestuurder wordt
proces-verbaal opgemaakt.

ETTEN-LEUR: De politie heeft donderdagmorgen rond 04.00 uur op de Hubertuslaan een 25-jarige automobilist uit Breda aangehouden wegens dronken rijden. Bij een controle blies hij 445 ug/l. De Bredanaar kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Hij bleek ook nog voor bijna 1000 euro aan boetes te hebben openstaan.

Twee gewonden bij frontale botsing in Etten-Leur

ETTEN-LEUR: Bij een verkeersongeval woensdagmiddag kort voor 17.00 uur zijn twee bestuurders gewond geraakt. Op de Bredaseweg reden twee auto's frontaal op elkaar. Daarbij kwam de bestuurder van een Renault, een 75-jarige man uit Etten-Leur, bekneld te zitten. Hij werd bevrijd door de brandweer en naar het Amphia Molengracht gebracht. Hij had enkele botbreuken opgelopen. Het andere slachtoffer, een 55-jarige Roosendaler, klaagde na het ongeval over pijn aan zijn been en is naar het Franciscusziekenhuis in zijn woonplaats gebracht.

Politie zoekt bestuurder grijze station na aanrijding met 10-jarige meisje

BREDA: De politie onderzoekt een zogeheten VPO, verlaten plaats ongeval. Een 10-jarig meisje uit Breda fietste dinsdagmiddag rond 12.45 uur op de Draaiboom met een vriendinnetje en werd aangereden door een auto. De bestuurder daarvan stapte nog wel uit en informeerde even bij het slachtoffer hoe het ging. Daarna reed hij weer weg. Iedere weggebruiker is verplicht na een ongeval gegevens uit te wisselen met de tegenpartij.
Het betreft een 30-35 jarige man in een grijze stationwagen. De auto heeft vermoedelijk wat krassen aan de rechterkant. De politie vraagt getuigen zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-12-2009 10:51 | © Regio Midden en West Brabant |