Gom en The Clean Air Factory tekenen convenant

10/12/2009 12:21

Creative Venue BV

Bredere inzet van BLOE(R) in kader van klantbeleving, duurzaamheid en kostenbesparing

Gom Schoonhouden en The Clean Air Factory (producent van BLOE(R)) hebben gisteren een convenant getekend waarin is vastgelegd dat beide ondernemingen voor een periode van vijf jaar gaan samenwerken. Basis voor het convenant zijn de innovatieve mogelijkheden die beide partijen zien om voor opdrachtgevers op maat voordelen te bieden in het kader van milieu-ontlasting (mvo), procesoptimalisatie, transparantie en niet te vergeten: verhoging van de kwaliteitsperceptie.

The Clean Air Factory ontwikkelt en produceert innovatieve sanitaire producten. Onder de productnaam BLOE(R) levert het bedrijf een speciale unit die geplaatst wordt tussen de toiletpot en de wand. Een uniek afzuigsysteem voert geuren gelijk af. Daarnaast pompt de unit tijdens elke spoelbeurt een speciale biologisch afbreekbare gel door het water die kalkafzetting voorkomt en een antibacteriële werking heeft. Omdat de data van de unit op afstand zijn uit te lezen maakt BLOE(R) het mogelijk om efficiënter om te gaan met het schoonhouden zonder dat dit ten koste gaat van een fris en schoon toilet of urinoir.

Volgens directeur Peter van Herp van The Clean Air Factory draagt de BLOE(R)-unit bij aan een duurzame exploitatie van gebouwen. "Gom Schoonhouden loopt in dit opzicht voorop in de branche en laat met deze ondertekening zien dat ze daadwerkelijk invulling willen geven aan hun MVO-beleid."

Rob Alsema, algemeen directeur van Gom, ziet de ondertekening van het convenant inderdaad als onderdeel van een meeromvattende duurzaamheidstrategie. "We hebben een naam op te houden als het gaat om het om vooruitdenken en een zo efficiënt mogelijke wijze behalen van een maximaal schoon effect", aldus Alsema. Dit soort innovaties maakt het mogelijk de klantbeleving te verhogen, het milieu te ontzien en onze processen in verschillende situaties verder te optimaliseren. Dat past naadloos in onze bedrijfsfilosofie, waarin wij met innovatieve partners samenwerken om voor onze klanten de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.gom.nl