Shani Davis & BKB jagen gezamenlijk dromen na

10/12/2009 13:25

Booij, Klusman en Van Bruggen

CAMPAGNEBUREAU BKB SPONSORT SCHAATSER SHANI DAVIS

Vanaf vandaag is campagnebureau BKB (www.bkb.nl) sponsor van regerend Olympisch schaatskampioen Shani Davis. Voor BKB gaat hiermee een jongensdroom in vervulling. De sponsorovereenkomst is gesloten voor het Olympische seizoen 2009 - 2010.

Shani Davis, die meervoudig medaillekandidaat is bij de Olympische Spelen in Vancouver, en BKB passen precies bij elkaar.

'Davis is een geëngageerde sporter, talentvol, eigenzinnig en een unieke persoonlijkheid in de schaatswereld.' Campagnebureau BKB voelt zich verwant met de onconventionele stijl die Davis zowel binnen als buiten de schaatsbaan heeft: 'Shani volgt zijn unieke eigen pad, is authentiek en vooruitstrevend en daar spiegelen wij ons graag aan,' zegt BKB-directeur Alex Klusman.

Het is de eerste keer dat BKB zich waagt aan sportsponsoring.

BKB sponsorde dit jaar wel onder andere de debatavond happyChaos, de theatervoorstelling Claus! van regisseur en kamerlid John Leerdam, de cd-presentatie van WENDE en het bezoek aan Nederland van de Dalai Lama.

Daarnaast werkt campagnebureau BKB aan maatschappelijke campagnes voor klanten als het ministerie van VWS en SZW, Essent, het Wereld Natuurfonds, Lowlands en producer en muzikant Junkie XL.

De sponsoring van Shani Davis door BKB past in de filosofie van het bedrijf om werelden met elkaar te verbinden. 'BKB heeft een groot netwerk in de politiek, samenleving, muziek, cultuur en literatuur. Met de sponsoring van Shani Davis kunnen we nog meer dan vroeger verschillende werelden met elkaar verbinden,' aldus BKB-directeur Erik van Bruggen.

Maar in de eerste plaats gaat met het sponsoren van Davis een wens van vele BKB'ers in vervulling: 'vanaf de opkomst van Eric Heiden zitten wij ieder schaatsseizoen aan de TV gekluisterd. Met deze stap komt één van onze jongensdromen uit en we wensen Shani een meer dan succesvol schaatsseizoen toe,' aldus Klusman en Van Bruggen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bkb.nl


Noot voor de redactie:

Meer info en