INTERSPORT Sponsor Van Nationale Teams Afrikaans Voetbal 10/12/2009 14:00

PR Newswire

BERN, Zwitserland, December 10 /PRNewswire/ -- INTERSPORT, 's werelds grootste sport-retailer, kondigt met trots een partnerovereenkomst aan voor een samenwerking met drie grote federaties in het PUMA African Football: Ghana, Ivoorkust en Kameroen

In 2010 zijn alle ogen van de wereld gericht op Afrika,
dankzij de Orange Africa Cup of Nations en het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Deze partnerovereenkomst stelt INTERSPORT in staat om te profiteren van de verhoogde aandacht die Afrika en het Afrikaanse voetbal gaan krijgen in de loop van 2010.

INTERSPORT activeert zijn relatie zowel via online
activiteiten als via activiteiten in de winkels, te beginnen bij aanvang van de Orange Cup of Nations. Het hoogtepunt van de relatie zal de unieke "Afrikaanse ervaring" zijn, die, in samenwerking met PUMA, het toonaangevende sport-lifestylemerk en een stuwende kracht achter het Afrikaanse voetbal, Ghana, Ivoorkust en Kameroen samenbrengt in Parijs ter voorbereiding van het WK voetbal 2010.

Het sponsoringpakket biedt INTERSPORT een krachtig
communicatieplatform. Het INTERSPORT-merk zal op borden, op de uitrusting van de teams, en op al het sponsorherkenningsmateriaal verschijnen, inclusief de interviewachtergronden in het trainingskamp in Parijs

Franz Julen, algemeen directeur van IICINTERSPORT
International Corp, stelt: "INTERSPORT is er trots op om met ingang van vandaag en tot het einde van het WK voetbal 2010 de sponsor te mogen zijn van Ghana, Ivoorkust en Kameroen. Door middel van dit partnerschap versterkt INTERSPORT zijn positie als toonaangevende retailer in het voetbal. Bovendien versterkt dit partnerschap onze succesvolle samenwerking met PUMA."

Jochen Zeitz, voorzitter en algemeen directeur van PUMA AG:
"Door zijn sterke banden met het Afrikaanse voetbal heeft PUMA een thuisvoordeel. We zijn blij om een sterke marketing- en communicatiecampagne te mogen aanbieden in samenwerking met INTERSPORT, waardoor de Europese consument deel kan worden van de Afrikaanse ervaring."

IIC-INTERSPORT International Corp

Met een omzet van 8,9 miljard euro en meer dan 5200 specialistische sportwinkels in 37 landen, heeft de INTERSPORT-groep zijn positie als wereldleider in de sportartikelenmarkt verder versterkt.