Gemeente Sneek


publiciteitsprijs 2009?

Welke Snekers verdienen Publiciteitsprijs 2009?

Veel Snekers hebben in 2009 de media gehaald. Er zijn weer heel wat publicaties aan de stad en omliggende dorpen gewijd. De gemeente prijst jaarlijks die mensen, verenigingen, instellingen, ondernemers of publicisten die de stad en haar dorpen het leukst, mooist, ludiekst, treffendst, het meest of het best in de publiciteit hebben gebracht. Alle inwoners van de gemeente worden van harte uitgenodigd hun favorieten voor deze prijs te melden. De sluitingsdatum was eerst op 15 december gesteld, maar is inmiddels verlengd tot 20 december.

De aanmeldingen kunnen in de brievenbus van het stadhuis aan de Marktstraat worden gedeponeerd of opgestuurd worden naar: Gemeente Sneek Publiciteitsprijs, Postbus 10.000, 8600 HA, Sneek. E-mailen naar g.fekken@sneek.nl mag ook. Anoniem inzenden is toegestaan evenals het nomineren van meerdere personen, publicaties of initiatieven en het toevoegen van bijlagen.

Een vakkundige jury gaat de inzendingen beoordelen en kent een eerste, tweede en derde prijs toe. De winnaars worden speciaal uitgenodigd om tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sneek op 4 januari in Theater Sneek aan de Westersingel de prijzen met de bijbehorende unieke `Super-Waterpoorttaarten' in ontvangst te komen nemen. Vorig jaar waren het projectmanagement van de Houten Brug onder leiding van Sieds Hoitinga en Wouter van der Kam, directeur van het Antonius Ziekenhuis, met de ambulanceboot, de gelukkigen.